KU' GODT'S - FRA NELLYS SALE

JEG VIL BARE LIGE SIGE TAK // LOUIS NIELSEN + BRUUNS BAZAAR

vinderlouis

Jeg fik faktisk aldrig skrevet et egentligt indlæg her på bloggen og informeret jer om hvem af os blogger-par der vandt en tur til New York. På trods af jeres utroligt mange og loyale stemmer, var det altså Tina Maria og hendes kæreste, Patrick der løb af med sejren. Tina Maria og jeg skrev sammen dagen efter og bekræftede hinanden i, at det næsten var for tæt til at holde ud i de sidste minutter af konkurrencen. Vi gik var at være foran med 0,20% til at være bagud med 0,05%  osv. osv. – det var simpelthen bare SÅ tæt (og det er effing sejt, da Tina Maria  har en del flere læsere end jeg har – så thumbs up for jer!) – Men i sidste ende var det 0,12% der adskilte os. Jeg håber at Tina Maria  og Patrick får en fantastisk tur til New York, og håber for mit eget vedkommende på at der en anden gang vil være en mulighed for NY-rejse der krydser min vej. Iøvrigt, så var mit favorit par (ud over Ehsan og jeg selv, altså haha) Sidsel og Lasse, de er simpelthen de sødeste down to earth jyder, og så synes jeg at de så, så mega elegante og smukke ud på deres billeder, Sidsel med den smukke klassiske hat og Lasse i grå-melleret suit og loafers.

Så afslutningsvis vil jeg bare lige sige – TUSINDE TAK, fordi I – igen, igen er så effing trofaste og støtter mig i alle de forskellige crazy ting jeg kaster mig ud i.

Sponsoreret indlæg.

2 kommentarer

 • line

  hvad med christina og hendes kæreste? de var da enormt søde?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tale

  Synes det var så synd du ikke vandt den konkurrence!
  Det kan godt være Tina Maria har flere læsere, men hendes blog er mere flad og indeholder virkelig (alt for!) mange sponsorerede indlæg! Hun har opnået så mange læsere fordi hun har været “kendt” fra paradise og hendes følgere fra facebook er derfor fulgt med hende over på bloggen. Du har derimod fået så mange læsere, fordi du laver nogle rigtig gode indlæg. Du er startet fra bunden og har selv arbejdet dig opad. Du lytter rigtig meget til dine læsere og bruger tid på at give dem det de vil have! Du laver nogle fede indlæg som indeholder en masse af din personlighed og det synes jeg er virkelig fedt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KU' GODT'S - FRA NELLYS SALE