AT FØLE SIG VOKSEN MED BORD

MARC CRAVINGS ON MY WISHLIST

marc by marc
Marc by Marc Jacobs tech accessory 760 DKK – nordstrom.com   //    Marc by Marc Jacobs watch  1235 DKK – nordstrom.com
Idag var min sødeste homie Jens og jeg ude for at shoppe lidt i Svendborg – en by jeg alt for sjældent kommer til, hvilket virkelig er en skam, for jeg synes hele atmosfæren og byen i helhed er rigtig hyggelig – og dertil kommer at der faktisk er nogle ret fine shopping-muligheder + gode genbrugsbutikker. Genbrugsbutikker blev det desværre ikke til idag – men fik shoppet lidt tøj som jeg viser jer imorgen. Men til gengæld blev jeg fuldkommen forelsket i både uret og computerslevet og på nettet er uret faktisk hele 700 kroner billigere end i butikken vi kiggede i, og slevet er også 200 kroner biligere. Så min plan er at give et meget insisterende ønske (+ link) til mine forældre, for jeg synes altså at et lækkert ur er en rigtig rigtig fin 18-års gave, right? ;)

5 kommentarer

 • Mathilde

  Du skal tænke på at på Nordstrom det er Amerikanske priser selvom de står i dkk, når du først vil tjekke ud er det en mega dyr fragt og der bliver lagt moms oveni :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ja det kan jeg da godt se nu hvor jeg kigger :) Var ikke opmærksom på at det var en amerikansk side, øv bøv – så koster den det samme som i butikkerne herhjemme, hvis ikke lidt mere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid B

  Det mener du ikke?
  Jeg bor i Svendborg, var nede i byen idag og mødte dig ikke engang…..
  Det er et af mine store ønsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Astrid, det er “desværre” helt sandt. Lad os håbe vi mødes en anden gang i Svendborg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Astrd

   Det ville være awesome!
   Du er helt seriøst et af mine helt store idoler! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT FØLE SIG VOKSEN MED BORD