SØNDAG I HØJE STØVLER

SONY XPERIA Z // VIND SELV ET EKSEMPLAR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jep – så, så man mig på den android ting! Jeg tester nemlig i de næste uger den nye sony xperia z! Ud over at jeg her på bloggen vil gå mere i detaljer med telefonens fede features og evner, vil jeg også smide en masse lækre billeder op på instagram, billeder der skal vise ‘the best of me’ – disse billeder vil I kunne finde under hashtagget #xperiaz1dk – OG, I kan også selv uploade billeder under dette hashtag og derved deltage i konkurrencen om SELV at vinde et eksemplar af sony xperia z. Det du skal uploade et billede af, er ligesom jeg – dig eller din omverden, i et af dets bedste øjeblikke. Ved at bruge hashtagget #xperiaz1dk kommer dit billede automatisk  ind på konkurrence-siden  på facebook, se den – og læs mere om konkurrencen HER – Konkurrencen løber til den 28. oktober.
Når du har deltaget i konkurrencen har du faktisk mulighed for at sende dit billede som postkort til en af dine venner eller veninder, alt det kræver er at du (har deltaget i konkurrencen selvfølgelig) og at du efterfølgende går ind og skriver hvilken adresse postkortet skal sendes til, sejt ikke?!
– Jeg har planer om at sende et postkort til en af mine rigtig gode veninder med et billede af hende og jeg… Jeg skal bare lige have taget et godt billede af os først, haha.

Telefonen har en mega stor skærm, som jeg lige skal vænne mig til – men det er også en fordel når jeg sidder i bussen og surfer på instagram eller nettet (hvilket jeg gør ca. 2 timer dagligt) – kameraet i telefonen er på 20 mega pixels og har nogle MEGA seje manuelle indstillinger, der gør at man med lidt øvelse kan få taget super fede billeder, i alle mulige forskellige situationer: dårlig belysning, på lang afstand osv. osv. – jeg glæder mig til at vise jer en masse mere af telefonen snart!

Dette indlæg er sponsoreret. 

5 kommentarer

 • Nynne Frandsen

  Hej Johanne :) Jeg ville lige høre om det er sikkert at handle på Ebay?
  Kommer der porto el. moms?
  Jeg ved at det her spørgsmål ikke er relateret til indlægget her, men..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Andersen

  Hej johanne.
  Jeg vil egenlig gerne vide hvor uret er fra, for jeg leder selv efter et ur og jeg synes at det ur du har på er mega flot og lige det jeg søger:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne.
  Jeg har netop købt en soft bra/blonde bh (denne: http://www.femiletinshop.dk/shop/femilet-lulu-top-12557p.html), og jeg mangler egentlig lidt inspiration. Jeg ved ikke om du har en, men kunne du ikke måske lave et indlæg med nogle forskellige måder hvorpå man kan style disse lækre bher?
  Mvh. Enya-Sophie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fed telefon jo! har aldrig haft Sony, gider ikke det der iphone l*** :D med et batteri der holder 3 timer og så den død! sony er vejen frem
  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Frisenette

  Hej Johanne! Jeg er helt vild med din stil! Stortset alt hvad du har lagt ud af outfits og DIY’s har jeg kunnet finde inspiration i!
  Men jeg tænker på om du ikke ville lave en top 10 secondhand butikker her i Danmark. Jeg bor selv i københavn, ved ikke præcist hvor du er fra, men det ville være virkelig fedt! Second hand er så fantastisk – Det er billigt og så er tøjet unikt! men jeg har bare altid svært ved at finde ud af hvor jeg skal tage hen når jeg går på vintage jagt…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAG I HØJE STØVLER