NEDE MED TERN... TROR JEG?

NEW YORK KONKURRENCE // MEGET TÆT LØB

louissssswww

NØJ hvor er I skønne, dejlige, søde, seje, overdrevene og alle andre positive ord jeg kan komme på. I har virkelig været støttende og trofaste i forhold til at skænke søde Ehsan og jeg jeres stemmer, i konkurrencen om at komme til New York. Men som I kan se på ovenstående billede er det virkelig tæt løb imellem, Ehsan og jeg – og Tina Maria og hendes kæreste. Derfor håber jeg sådan – VIRKELIG meget at I vil fortsætte med at stemme på os de sidste par dage indtil konkurrencens afslutning d. 9 oktober!
Synes næsten ikke man behøver argumenterer for, hvorfor det kunne være overdrevent at komme til New York, for det er vist en drøm som stort set alle mennesker går rundt med. Og at få den opfyldt – sammen med Ehsan kunne være for sindsygt. Jeg har aldrig været ude at rejse med en fyr før – ej heller været i USA og jeg tror vi ville få den skønneste tur sammen. Soooo fingers crossed!NYtur

Dette indlæg og konkurrencen er sponsoreret af Louis Nielsen. 

1 kommentar

  • Julie

    Prøv at lave en video hvor du siger, at du gerne vil have os til at stemme, det tror jeg kunne sætte gang i det her til sidst :) Stemmer hver dag ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEDE MED TERN... TROR JEG?