10 varme vinter cravings

SØNDAG I HØJE STØVLER

søndag11søndag2Briller fra Lyle & Scott, mohair sweater fra Monki, halstørklæde fra H&M, vintage nederdel, støvler fra Asos, som kan fåes HER og kamera-taske fra Blacklily.dk
Ja ok, måske havde jeg kun dette outfit på i et par timer idag, imens jeg var ude og gå tur – men synes alligevel at det fortjente en plads på bloggen.  – Billederne er iøvrigt taget med mit Olympus Pen kamera, men den nye 45 mm linse jeg har fået hjem! Denne linse gør bl.a. at kameraet kan have en meget højere blænde end normalt, hvilket sagt med normale dødelige ord betyder: en meget mere sløret baggrund og større fokuseringsevne. Og jeg ELSKER hvordan mine outfit-billeder nu liiige bliver taget to-the-next level! Er det ikke bare lækkert at se på?!

   

17 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 varme vinter cravings