GENBRUGS SUIT OG SNEAKS

THIS IS THE BEST OF ME

 photo thebestofme_zps7f211120.jpg

Som jeg skrev om tidligere vil jeg i det næste stykke tid smide en masse lækre billeder op på instagram, taget med min nye Sony Xperia Z – billeder der skal vise ‘the best of me’ – disse billeder vil I kunne finde under hashtagget #xperiaz1dk – OG, I kan selv uploade billeder under dette hashtag og derved deltage i konkurrencen om SELV at vinde et eksemplar af sony xperia z. Der er faktisk hele 4 eksemplarer på højkant! Det du skal uploade et billede af, er ligesom jeg – dig eller din omverden, i et af dets bedste øjeblikke. Ved at bruge hashtagget #xperiaz1dk kommer dit billede automatisk  ind på konkurrence-siden  på facebook, se den – og læs mere om konkurrencen HER – Konkurrencen løber til den 28. oktober.
Når du har deltaget i konkurrencen har du faktisk mulighed for at sende dit billede som postkort til en af dine venner eller veninder, alt det kræver er at du (har deltaget i konkurrencen selvfølgelig) og at du efterfølgende går ind og skriver hvilken adresse postkortet skal sendes til, sejt ikke?!
– Jeg har planer om at sende et postkort til en af mine rigtig gode veninder med et billede af hende og jeg… Men synes ligesom lidt at det er unfair for hende at sende hendes et postkort af hende der sidder og fråder, så må lige have taget et bedre et snart!

Dette indlæg er sponsoreret.

2 kommentarer

 • Katrine

  Hey Johanne og alle der læser det her :)
  Min veninde har en blog og har haft den i lidt over 1 år. Jeg tænkte at jeg ville reklamere lidt med den. Søg på “camilla isaksen” og den dukker op først. Det er en god blog med virkelig fede billeder som hun tager. Så tag og kig på den i vil ku lide den ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dikte

  Hej Johanne. Tusinde tak for en fantastisk blog. Jeg har fulgt dig fra den spæde start. Det er så inspirerede at se hvordan du har udviklet dig fra den lidt usikre lyshåret pige, der fjollede rundt med Anna, til den super selvsikre og komplet fantastiske blogger du er blevet til nu. Det er så flot!! Jeg har en forsørgelse i forhold til fremtidige indlæg. Kunne du mon lokkes til at lave et indlæg/guide i forhold til “tøj efter din figur” ? Syntes dem man kan finde på nettet er lidt ubrugelige, fordi den type tøj kraftige piger bliver rådet til at klæde sig i, ofte er en halv grimt- bistands stil. Men din stil er super fed, så hvis du har mod på at prøve at lave en guide til “os”, med din fede stil, ville det bare være super fedt!!!
  Venlig hilsen en fast læser ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GENBRUGS SUIT OG SNEAKS