HVOR ER DIN JAKKE FRA?!?!

VÆR ORDENTLIG VED DINE LÆSERE! – Undskyld hvad er jeg, deres pædagog?!

Der er dem der til hver tid forsvarer mig, i medgang og modgang – om jeg har ret eller ej. Som jeg sætter så stor pris på, og som jeg ofte sidder undrende overfor fordi de er mig så loyale og trofaste.

Så er der dem der altid stiller spørgsmål som der findes svar på lige foran næsen på dem, som jeg raser over og knuselsker på den aller sødeste måde, fordi jeg ved at de blot ønsker et svar fra mig.

Så er der dem der altid skal lege politimand imellem læserene, som ligesom virkelighedens ordensmagt af og til måske går i lige lidt for små sko, men som alligevel til tider holder styr på tropperne for mig, når jeg ikke selv orker tage kampen op.

Og så er der dem der bare har skrevet loven om hvordan en blogger må sige og være. Dem der mener at jeg intet er hvis ikke jeg havde læsere – og det kan de til dels have ret i, men at være taknemmelig for at mennesker vil følge med i ens liv, er én ting – det betyder jo ikke at jeg bør ændre hele min person eller tolerere alt, blot fordi de mennesker der står bag har  valgt at være mine læsere. Hey – læsere er faktisk individuelle selvstændige tænkende individer, nøjagtigt som bloggere også er. Vi er i øjenhøjde kære venner, der er ingen forskel på os – vi er ligemænd. Derfor skal begge parter jo behandle hinanden med gensidig respekt. De der, som skrev loven om hvordan bloggere skal være, de glemte ganske enkelt  at en Blogger faktisk er et almindeligt menneske, ikke en celeb, ikke en sanger,og slet ikke en fucking pædagog. Jeg har ingen træning i at deale med mennesker, jeg har ikke noget pr-bureau der fortæller mig hvordan jeg skal iscenesætte mig selv og sørge for at være så alsidig  og like-able som muligt. Og GU FUCK, hvor er jeg da glad for det! Jeg har da ikke lyst til at skulle tæmme mig selv, skulle smide en facade af glasbilled-idyl og altid sukkersøde svar op. Hvorfor pokker er det at de der skrev loven om hvordan en blogger skal være, de mener det?
Hvorfor pokker er det at blot fordi nogle mennesker idoliserer mig – nogle af de her læsere, som jeg igen understreger er individuelle selvstændige tænkende individer,  hvorfor må jeg så ikke længere være mig selv? Hvorfor må jeg så ikke længere behandle dem som jeg ville behandle dem so eg ville behandle hvilket som helst menneske der mødte Johanne Kohlmetz?
Havde jeg nu været ansat som pædagog i et fritidshjem, med løn og pædagogikum i ryggen, så havde jeg nok aldrig hidset mig op (eller i hvert fald ikke vist det) eller ladet mit temperament og egen mening om sagen spille ind. Men hey – jeg har ikke noget pædagogikum og jeg bliver ikke betalt for at opdrage eller sætte et godt eksempel! Jeg driver af danmarks førende ungdomsblogs, hvor JEG kan få lov til at sige hvad  JEG vil. Fordi det er et forum JEG har lavet for MIN skyld – som udgangspunkt.  Hvor jeg har inspireret unge mennesker til at være sig selv, lige den de nu vil være – inspireret, ikke opdraget. For havde jeg opdraget de som har skrevet loven om hvordan bloggere skulle være, så havde jeg sørget for at gøre dem en smule mindre intolerante og givet dem evnen til at se the bigger picture.

Og så er der jer alle sammen som helhed, som jeg jo vitterligt ER enormt taknemmelig for, for hvor ville det være kedeligt hvis ingen gad læse med! Men det ændre ikke på det faktum at min blog er skrevet på mine præmisser, fordi det bl.a. også gør mig glad! Og jeg er kun glad hvis jeg kan få lov til at være mig selv, hvis ikke jeg kan det på min egen blog, så er verden altså at lave. 

18 kommentarer

 • er du dum?

  Hvem er du??? medina??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Nej mit navn er Johanne Kohlmetz, hvor vil du hen? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i øvrigt Johannes indlæg ud HER. Peace […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  OMG hvor er jeg altså bare enig!! Det er så rigtigt, det der! Du godeste.
  TAK TAK TAK for et velskrevet indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Skønt indlæg, giver dig ret i mange af de ting du skriver, faktisk det hele :)
  Synes ofte at folk som giver komplimenter bliver overset og jeg tror det er grunden til, at der ofte kommer dumme kommentarer, fordi mange ved, at det er hvad der vækker opmærksomhed.
  Jeg synes personligt at du klarer det at være bloggere fantastisk og du har ikke ændret dig, siden jeg startede med at læse med, altså mht dine præmisser og hvad du står for, hvilket er grunden til at jeg har respekt for dig :) Keep it up Johanne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Lækkert indlæg! Det er altid rart, når en blogger skriver indlæg der er lidt nærmere dem selv engang imellem – det giver et billede af hvem de er, og jeg er vild med at du står op for dig selv! Jeg kan sagtens sætte mig ind i det, og jeg er helt enig – well spoken!
  http://www.densortemaage.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna V

  Well spoken. Super velskrevet indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk skrevet Johanne! Jeg nyder virkelig at læse din blog, og du er en KÆMPE inspiration for mig!
  Masser af ros til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne jeg indsætte den smiley, der klapper så havde jeg gjort det. Så fantastisk godt skrevet, well done! Du er en kæmpe inspiration, bare ved at være dig selv, så bliv ved med det! Masser af lurveee herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Yes manner, hvor er det fedt at høre. TAK.
   Lurveee tilbage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Du brillere hver gang med disse indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Du mangler min læser-type: Jeg læser den kun for at deltage i konkurrencerne! harhar! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Ak ja – hvordan kunne jeg have misset dem ;o)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A-freaking-MEN Johanne til det her indlægs indhold! PS du er en af grundene til jeg er blogger selv, så tak for inspirationen søde. Knus Sara Mie fra saramie2697.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  skriger lidt over hvor rigtigt det her er

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR ER DIN JAKKE FRA?!?!