DIY VIDEO // PAILLET KISSED T-SHIRT

A TOUCH OF PINK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
2345e6r7tJakke, Bik Bok + DIY // Briller, Lyle & Scott // Strik, Monki // Nederdel, H&M // Tights, H&M // Sko, Nike Air Max.

Amen se lige mine fiiiiine (gamle) jakke, som nu har fået nyt pink liv! Er den ikke bare fabelagtig?!
Det er en gammel polyester jakke fra Bik Bok, der tidligere bare var lidt kedelige beige/nude farvet, men siden den alligevel har en super flot snit, synes jeg at jeg ville forsøge at puste lidt liv i den igen. Dette gjorde jeg ved at farve den i vaskemaskinen med en omgang Dylon farve (kan købes til 89 kroner i Panduro Hobby) – farven jeg har brugt hedder Powder Pink 07, og virker på stort set alle slags stoffer. Hvis I selv vil prøve kræfter med at farve noget tøj, så spørg lige ekspedienten derinde om det kan lade sig gøre at farve det materiale i har i tankerne. Så sparede man i hvert fald lige sig selv for 4000 kroner til foråret når Gannis vidunderlige powder pink frakke kommer på markedet!

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY VIDEO // PAILLET KISSED T-SHIRT