NYE LEO STØVLER // HOW 2 STYLE

AT HÆLDE VAND PÅ SIN TELEFON MED VILJE & HVILKE APPS JEG BRUGER

 photo sonydudu_zps1fbdf604.jpg
Ja, du læste altså rigtigt. Jeg har lige nu, på sådan en stille og rolig søndag stået og hældt danskvand ud over min kære telefon! Hvorfor f*** ville nogen dog gøre det, tænker du måske nu – jo, se er såmænd fordi min nye telefon Sony Xperia Z1 er vandtæt (når de monterede dæksler altså er lukkede) og jeg må indrømme at jeg næsten ikke kan tro det, så derfor måtte jeg jo teste det. Med rystende hånd fik jeg skvulpet en ordentlig pøl vand ud over telefonen – og guess what, alting virkede som om ingenting var hændt. Og for sådan en klodsmajor som mig, er det virkelig hensigtsmæssigt at have en telefon der kan holde til at jeg 1. altid trasker rundt og sms’er i regnvejr og 2. pladrer et glas hvidvin ved siden af engang imellem. Hvor er sejt er det ikke lige?! (ps.  kids – don’t try this at home, med mindre du selvfølgelig har en Sony Xperia Z1, haha)
 photo sonydidi_zps1a06a685.jpg
Og så videre til noget lidt mindre nerve wracking, det er  nemlig blevet tid til at snakke lidt om hvilke apps jeg benytter mig af – især nu hvor jeg har den nye telefon – og har fundet end masse fede apps som fungerer til android. Lad mig starte med de billedredigering/collage apps jeg bruger:

1. Square Instapic – som navnet angiver, er det en app der bruges til at gøre lidt for aflange eller store billeder passende til den kvadratiske instagramform, det er MEGET praktisk!
2. Broken Pic – Hvis I har undret jer over hvordan jeg eks. fik en masse små lysende hjerter til at danse rundt på ovenstående billede, der er tonsvis af lyseffekter, som både helt konkrete hjerte og stjerne former, men også bare forskellige slidtage/fremkalderfilm effekter at sætte på sine billeder.
3. Mirror Photo Effect – igen angiver navnet formålet, her kan man spejle et billede, hvis det eks. er for langt til instagram og man ikke vil bruge Square Instapic, eller hvis man bare vil give det en fed effekt.
4. Insta Collage – bruges til at lave collager i en kvadratisk opløsning der passer til instagram, herunder findes mange forskellige former for collager – det er rigtigt praktisk og hurtigt.

Ud over billed-apps har jeg selvfølgelig også nogle sociale-apps, I ved selvfølgelig at jeg bruger facebook og instagram ligesom alle mulige andre mennesker, så her er de mere “specielle” apps:

1. Snapchat – det er næsten underordnet (og også lidt umuligt) at beskrive hvad snap-chat egentligt går ud på, du kan sende billeder af endten 1-10 sekunder til dine venner, derefter er billedet slettet. Dette benytter jeg især når jeg er semi fuld og lige synes at jeg ser schuupers schjovvv ud med klap for øjet.
2. Spotify – Min favorit måde at lytte til musik på. For musik har jeg med mig hvor end jeg går, jeg har købt spotify premium, så jeg kan høre det både på computer og telefon uden reklamer.
3. Outlook.com – Den email-udbyder jeg benytter mig af, appen er suverænt lækkert lavet til android og er meget overskuelig, synkroniserer med min kalender og kommer med push-notifikationer når nye emails tikker in, jeg mailer næsten mere end jeg sms’er, så det er vigtigt at det fungerer!
4. Noter– Dette er ikke en app, men faktisk en funktion indbygget i telefonen. Jeg får altid nye idéer til blogposts, eller digte, eller plots i noveller jeg engang skal skrive, og derfor er det yderst vigtigt for mig at kunne skrive noter med det samme jeg får idéen.

Jeg håber at dette indlæg var behjælpeligt, hvis I har nogle mega fantastiske apps som I bruger, må I meget gerne skrive en kommentar nedenfor og fortælle lidt om dem, ny inspiration er jo altid fantastisk!

Dette indlæg er sponsoreret. 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE LEO STØVLER // HOW 2 STYLE