MUUH FROM MONKI

DIY VIDEO // PAILLET KISSED T-SHIRTPå instagram smed jeg et billede op af 3 DIY idéer og spurgte hvilken én i helst ville have en video på idag. Det stod mere eller mindre lige imellem denne t-shirt DIY og en statement halskæde DIY. Så derfor valgte jeg i første omgang at få lavet t-shirten, da jeg også står og kunne bruge sådan en t-shirt. Halskæde DIY’en skal I selvfølgelig ikke snydes for – den kommer enten i løbet af november,  eller også kommer den som en del af min julekaldender i December (JAAA – JEG LAVER JULEKALENDER IGEN I ÅR!!!) – Jeg fik ikke skrevet det i videoen, men limen jeg bruger kan i se mere om online HER – og er den bedste hobby/tekstil lim jeg hidtil har brugt. Den er virkelig stærk, så godt som usynlig når den tørrer – og tørrer virkelig hurtigt. Der findes ikke noget værre end at skulle vente i tusinde år på at ens hobby-lim  tørrer, når man bare gerne vil se resultatet her og nu! På Loctite’s (limen) hjemmeside kan man lige nu vinde en rejse for 2 til New York, man skal godt nok være 21 år for at deltage, men det er meget enkelt at svare på spørgsmålene for at deltage, det kan du gøre HER hvis det skulle friste.

Sponsoreret af Loctite.

7 kommentarer

 • anonym

  Rigtig fed video, den er kort og godt. Rigtig dejligt. :-))
  Mere af dem slags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Super sødt resultat! Overvejede bare om den kan vaskes? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det skulle det meget gerne kunne :) – det er jo tekstil-lim. Men tilgengæld er det jo ikke særlig godt at vaske pailletter (lige gyldigt limen de er sat på med) – så ville nok være lidt forsigtig med maskinvasken :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god video, dejligt kort og præcis :-D
  Kunne ikke lade være med, at lægge mærke til skoene, de er da alt for lækre! Hvilket mærke er de? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Mange tak! :)
   De er ponyskin og fra Aldo :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Super fin måde at lave videoen på. Kort og godt. Fedt med musik også. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Dejligt at høre! Synes det er en god pang-dang til mine ellers meget lange snakke-videoer. Det er godt med adspredelse engang imellem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUUH FROM MONKI