AT HÆLDE VAND PÅ SIN TELEFON MED VILJE & HVILKE APPS JEG BRUGER

SO WE MEET AGAIN MR. CAMPBELL

 photo sko1_zps7031e473.jpg

Uhhhhhh, se lige hvilke lækkerier jeg fik ind ad døren igår! Jeg har ønsket mig de her støvler lige siden i sommers hvor jeg var rundt og lave interviews på modemesserne i København sammen med miinto.dk og nogle andre søde bloggere, som I garanteret kan genkende hvis I tjekker videoen nedenfor ud. Derfor fik jeg som en tak for besøget lov til at få skoene, så snart de var online – jeg er seriøst verdens heldigste mest forkælede lille snothvalp! Anyways, så var en af de stande vi besøgte under modemesserne selvfølgelig Jeffrey Campbell’s, hvor vi vimsede rundt og sukkede over alle de smukke støvler i AW13 kollektionen. Jeg forelskede mig hovedkulds i ovenstående, som koster 1499 kroner og kan købes HER på dope.dk

5 kommentarer

 • Debbie

  De sko er virkelig ogsaa fede! Har selv lige forelsket mig helt i dem! De er jo saa fine :)

  http://www.debsverden.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er også super lækre – bliver faktisk ikke pænere end dette :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh så misundelig ;-) De er virkelig fine! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  hej Johanne! Nej hvor er de bare vildt flotte!! Overvejer at ønske mig dem i julegave, men ved ikke helt hvordan man skal style dem. Det ville være nice hvis der kom nogle outfits op med dem :) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  NEEEEJ, hvor er du bare svineheldig!
  De er da alt for lækre – dog ærgerligt, at det er ved at blive en smule for koldt og vådt til åbne støvler ;-) Men mon ikke du bliver glad for dem alligevel. Det ved jeg hvert fald, at jeg ville være!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT HÆLDE VAND PÅ SIN TELEFON MED VILJE & HVILKE APPS JEG BRUGER