JULEFROKOST OUTFIT INSPIRATION

TOPSHOP ODENSE // MØD MIG // VIND ET OUTFIT // 20% OFF PÅ ALLE VARE

a4odenseJa det lyder lækkert i overskriften, gør det ikke?
ENDELIG har jeg fået mulighed for at være med til at arrangere et event hvor I alle sammen (så længe I altså har mulighed for at komme til Odense) kan komme og få en krammer og en snak og hvad I nu ellers kunne have lyst til! Klokken 18-20 onsdag d. 4 December i Topshop i Magasin i Odense, afholder jeg, Caroline Vang og Katrine Krøjby nemlig det fineste shopping event. Hvor der vil være 20% på alle vare i Topshop, lidt godt til ganen OG muligheden for at vinde et helt outfit fra topshop. Vinderen vil få muligheden for at at vælge imellem 3 outfits, som hver af vi tre bloggere vil have stylet på ginerne. Og jeg skal selvfølgelig nok anstrenge mig alt hvad jeg kan for at style den suverænt lækreste gine, så en af mine søde læsere forhåbentligt kan komme hjem med et sandt drømme outfit! I kan tilmelde jer eventet på facebook lige HER – men det er ikke nødvendigt at I er tilmeldt – alle er velkommen.

Jeg håber I vil tage jeres veninder under armen og møde mig og de andre seje bloginder til en fantastisk aften… Jeg glæder mig i hvert fald så jeg er lige ved at sprænge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JULEFROKOST OUTFIT INSPIRATION