SØNDAGS STRIBERNE

VIND EN REJSE TIL NEW YORK // DIY IDÉER

PicMonkey Collage2

Jeg har allerede lavet paillet-kiss t-shirten som DIY video – den kan I se HER. Men jeg kunne godt tænke mig at høre hvilke af de resterende idéer I gerne vil have at jeg laver.
1. Statement halskæde, med frynser og glimmer og masser af farver
2. Unik pude evt. med bogstav eller mønster samt pompom-er!
Skriv en kommentar nedenfor og fortæl mig hvilken idé du helst vil have jeg laver et indlæg omkring.

Alle tre idéer tager udgangspunkt i brug af materialer som alle sammen er mulige at lime sammen, dvs. ingen syning eller anden langsommelig udførsel, bare klip – lim – done. Disse indlæg hvor jeg bruger Henkel Loctite (verdens bedste hobby lim) hænger faktisk også sammen med at Henkel Loctite  lige nu  har igangsat en konkurrence hvor man kan vinde en rejse for to til NEW YORK  – Alt man skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på et par spørgsmål om Henkel’s produkter – og så skal man altså være over 21 år for at deltage – vær med i konkurrencen HER
Iøvrigt, skulle I andre idéer til ting som jeg bør lave en DIY-video på, så fyr også løs. Det er jo snart December og tid til min årlige Johannes Julekalender, hvor DIY selvfølgelig også er et vigtigt punkt!

Sponsoreret af Henkel Loctite. 

   

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØNDAGS STRIBERNE