YOUR TEA - DETOX

#xperiaz1dk – lidt om billedeffekterne

sonyxperia

I har garanteret opdaget at kvaliteten af mine instagrambilleder er blevet væsentlige forbedret i løbet af de sidste par uger – det er selvfølgelig fordi jeg har fået fingrene i den nye Sony Xperia z1. Ovenfor kan I se et par af de forskellige effekter der er indbygget i kamerafunktionen. Synes de er ret seje – og jeg tænker at jeg vil lave en lille video hvor jeg viser er hvordan man kan bruge effekterne på en sej og stemningsfuld måde – og så er telefonen jo iøvrigt 100% vandtæt, så synes altså også det kunne være sjovt at afprøve i en video til jer – hvis det er noget I er interesserede i? (skriv lige en kommentar, hvis det vækker interesse)
Kameraet har 20 mega pixels hvilket gør at kvaliteten af billederne stadig er høj, når man blæser dem op i lidt større format eks. på bloggen her eller i powerpoints m.m.
Flere af jer har spurgt ind til hvad Sony Xperia z1 koster og den koster imellem 3-4 tusinde kroner og kan købes i stort set alle elektronikbutikker landet over lige nu. I har også stillet spørgsmål til telefonens størrelse, da den jo er væsentlige større end eks. en iphone – men det vænner man sig faktisk lynhurtigt til, og det er iøvrigt faktisk bare rigtig rart for en pendler som mig, at kunne læse nyheder eller se billeder osv. i større format på skærmen, end at sidde og glukke på en lille bitte skærm.
Jeg har telefonen i lilla, men det fåes også i hvid og i sort – så der er til en hver smag.

Sponsoreret indlæg. 

6 kommentarer

 • Kirsten O.

  Hej Johanne, er selv lige gået i gang med min the kur, tænkte på om det havde nogle bivirkninger for dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline W

  Det vækker rigtig meget interesse! Jeg skal have ny telefon og pt står valget mellem Xperia Z1 og en iPhone… :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg vil meget gerne se en afprøvningsvideo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cool med de billedeffekter:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vil gerne se en “afprøvningsvideo” ;0).

  Glæder mig ekstremt til din julekalender i år! ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg vil gerne have sådan en video:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YOUR TEA - DETOX