JEG VIL GERNE TAGE ANSVAR - VIL DU?

YOUR TEA – DETOX

 photo yourtea_zps5c6ad3ac.jpg
Alle  der som jeg selv – følger fitness-inspirations-tøser på instagram, vil garanteret være stødt på de hersens vidunderlige lyserøde Your Tea-breve på deres billeder. Nu er det tid til at jeg selv skal prøve og finde ud af hvordan det egentligt virker. på Yourtea.com findes der mange forskellige slags Teatox (detox tea) hvis ingrediens-indhold er bygget på gamle kinesiske traditioner inden for the. Den første teatox som jeg er igang med at prøve er deres TinyTea som er en 14 dages detox the, som skal udrense sin krop og fordøjelsessystem og gøre din hud renere og tilmed give mere energi. TinyTea skal drikkes 3 gange dagligt, 30 minutter inden hver af de store måltider. Dvs. 30 minutter inden morgenmad, 30 minutter inden frokost og 30 minutter inden aftensmad. Jeg har været igang i et par dage og synes især at det var skønt igår (da jeg var meget hungover efter min første lovlige bytur) – fik det meget bedre med mig selv, ved tanken om at jeg kunne rense min krop igen. TinyTea er som mange af jer faktisk allerede har spurgt ind til, en “slanke-the” dvs. at man med denne the skulle kunne se resultater på ens krop indenfor de 14 dage en TeaTox tager – fordi TinyTea er lavet af 12 forskellige urter bl.a: Oolong the, lotus blade, havtorn bær og senna frø.

However, er det som YourTea selv skriver på deres hjemmeside, ikke en trylledrik der får dig til at ligne en Victoria’s Secret model, udelukkende ved at drikke den. Det kræver daglig motion og en ellers sund og varieret kost. TinyTea 14 dages Teatox koster 35 dollars dvs. ca 190 kroner  – og der er i sådan en pakke selvfølgelig til 3 breve om dagen. Du kan læse mere om TinyTea og selv købe det HER  – Ja, de shipper også til Danmark, hvis I skulle blive i tvivl.

Sponsoreret indlæg.

32 kommentarer

 • Kirstine

  Jeg prøvede det, og det hjalp ikke på mig, og jeg synes det smagte virkelig grimt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Skal man drikke det 3 gange om dagen?
  Har selv bestilt sådan en 14 dages ( tiny tea)
  Skal man så drik 3 kopper om dagen?(:
  når der kun er til 14 dage ?(:
  Troede bare man skulle drikke 1 kop hver dag i fjorten dage?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Hej, jeg har læst du har bestilt det, kom det ikke i tolden? Da det er fra udlandet, altså USA eller Kina? :) vil nemlig gerne have svar på det, da jeg overvejer at købe det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie jensen

  Der er kommet et nyt koncept i danmark, som er meget bedre. Øko detox, gratis kost og trænings program. Jeg har tabt mig 5 kg på 28 dage.. :-)
  http://www.Byoh.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er der ikke afføringsmidler i, så man skal rende på toilettet hele tiden ? Jeg tænker bare, hvordan kan den ellers hjælpe en med at tabe sig, så hurtigt ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Kokholm

  Jeg kan umiddelbart ikke finde vores land, når jeg skal til at bestille dem. Er det bare mig, eller har de lukket ned for fragt til Danmark? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • rose

   Du skal søge “your tea Europe”, det er en anden side der sender det til Danmark

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] en rebel og drikker min te lige præcis når det passer mig, kan jeg henvise til min søde kollega Johanne’s indlæg. Konceptet er et at drikke teen 30 min inden hvert måltid, for at få øget mæthedfornemmelse og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten O.

  Vil gerne høre om det havde nogle bivirkninger for dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej Johanne.
  Din blog er virkelig god og super fedt med kvalitetsbilleder.
  Har set mange af de her yourtea på insta og vil gerne prøve det, men virker det som det skal eller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Johanne
  Hvis man nu er så heldig at kunne se resultater efter den her the, hvad så når man stopper med at drikke den? Tager man så på igen eller hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvad betalte du for fragt? Det står ingen vejen på deres hjemmeside :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Kommer der told i? Eller kommer der ikke told på, når det er indenfor EU?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mariah

  Hvad koster fragten? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det kan jeg ikke huske. Det må vel stå på hjemmesiden, tror du ikke? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariah

   Af hvad jeg kunne se derinde, forstod jeg det som at man betaler fragten når man henter pakken. Der bliver nemlig ikke lagt fragt oveni når man skal til betaling :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Det koster 15 dollars :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   10Euro koster fragten, det er med post danmark. – Du kan ved udcheckning selv bestemme om du vil have en dyre fragt. Ellers er det den du får :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har også lige bestilt en omgang 14 dage, glæder mig til at det kommer! hvor lang tid gik der før du fik dit? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jeg kan faktisk ikke huske det, men det tog en uge eller lign. :)
   Men kan se på instagram at de skriver at de er løbet tør for tiny tea, og at det først bliver sendt til EU indenfor omkring 28 dage – du kan følge dem og selv tjekke det, de hedder: yourtea :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvad gør du så til frokost? Tager du varmt vand med i en termokande og laver teen i skole, eller gør du det hjemmefra? Jeg har manglet god bloggermening om teen – fedt at du gjorde det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Julie.
   Glad for at du synes om anmeldelsen :)
   På min skole har vi en kantine hvor der er kogende vand til rådighed, så jeg tager bare et brev the med i skole og drikker i en af de tidlige pauser :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvor bliver alt din egen blogging af, som kommer fra dig selv… savner dengang hvor der også var blogindlæg fra dig selv, og ikke kun reklamer…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Den er lige her på min blog. Hvis du ikke kan se den, så er det vist ikke mit problem :)
   Det her er lige så meget min blogging fra mig selv – det er jo en ærlig mening, og en oplysning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det sjove er at indholdet i denne te har PRÆCIST det samme indhold som te du kan købe i f.eks. Netto, men ja, grøn te er især godt for en :-) og det er ligemeget tidspunktet på dagen, da det boost grøn te giver stofskiftet ikke vare særlig længe af gangen. <3 Jeg drikker helt alm grøn te og elsker det også, dejligt at kunne rense ud i systemet, haha.

  //Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Andersen

  Har set masser af billeder af Your Tea, tror også jeg vil prøve det! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Liv

  Jeg tænker lidt på told og sådan? Er det noget der kan blive et problem? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det var det ikke for mig. Det bliver sendt via Royal Mail, så det er vidst fra England :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Fedest at te kan virke sådan på kroppen! :-D

  http://www.itsmesofie.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Hvor kommer det fra? Tænker i forhold til told :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VIL GERNE TAGE ANSVAR - VIL DU?