JOHANNES JULEKALENDER // 3. AFSNIT

3 kommentarer

 • Karla Sørensen

  Hej Johanne
  Jeg elsker virkelig din blog, stil og julekalender! :-P

  Jeg ved ikke om du kender mærket Thanks, men jeg synes du skal tjekke det ud!
  http://www.thanksstore.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg synes du burde lade vær med at kaste dig ud i at lave en julekalender, når du ikke har tid til det.. Nu er du hele to dage bagud.. Hele pointen ved en julekalender forsvinder, når de kommer så sent op, hvilke er super ærgeligt. Det er fair nok at du ikke har tid, men så synes jeg du skal indse det, og lade vær med at love guld og grønne skove til dine læsere. Så skulle du måske være lidt mere realistisk og holde dig til nogle advendsvidoer eller noget i den dur, som du ved du kan nå at filme. Synes hvertfald det er en lille smule dårlig stil at du er så meget bagud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så hyggeligt, at du igen i år laver julekalender :) jeg har fulgt dig på youtube næsten siden starten. Yderst imponerende med den hurtige fremgang du har gjort – til trods for den hårde modgang du fik i starten. Det var meget modigt af dig at fortsætte dengang :)
  Jeg har ladet mig inspirere af dig og sammen med min veninde har vi også lavet en julekalender. Den indeholder både træning, sundere opskrifter og en masse julehygge :) kunne være hyggeligt hvis du kigger forbi – link findes på min blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOHANNES JULENDER 2013 // 2. AFSNIT