NEW HAIR – THE PERFECT GIFT FOR CHRISTMAS

 photo IMG_4417_zpsaa65e531.jpg
Det lyder måske bizart – men det er det altså slet ikke, sådan med nyt hår til jul!
En tidlig julegave til mig er nemlig en omgang nye læææækre extensions fra Rapunzelofsweden.dk – og naturligvis en tur til frisør for at få farvet et par nye striber i. Denne gang prøver jeg med lidt mere honningblond/varme blonde farver. Og jeg ELSKER mit nye hår. Denne gang har jeg også fået lidt mere hår sat på – og jeg kan kun anbefale jer der ønsker jer langt hår at bede om en gang extensions fra Rapunzelofsweden.dk i julegave, I vil elske det. Jeg har brugt deres extensions i et år nu – og vil aldrig være dem foruden!
Det hår som jeg har sat på er :
4 pakker af DENNE
2 pakker af DENNE
2 pakker af DENNE
– Hver pakke indeholder 20 totter som hver vejer 1 gram, dvs at jeg har 160 gram hår i.
Det er ikke sikkert at en person med tyndere hår ville behøve så meget. Iøvrigt så er det hår jeg bruger nail-hair, dvs. hot fusion-extensions som er limet på.
Iøvrigt vil jeg lige fortælle at rapunzelofsweden.dk her i december måned holder en julekalender hvor de hver dag åbner en ny låge med et godt tilbud eller en lille ekstra ting man kan få med når man handler. Tjek ud hvilket tilbud der gemmer sig bag dagens låge HER photo IMG_4431_zps4d04404b.jpg

Dette indlæg er sponsoreret

8 kommentarer

 • Mille

  Hvor er din grønne strik fra?:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirstine

  Vil i ikke gerne hjælpe med vores projekt opgave
  https://www.surveymonkey.com/s/BDNF2QY

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hej Johanne :)
  Jeg ved ikke om det er noget du har styr på, men det er vel et forsøg værd at prøve. – Jeg går selv med extensions og har gjort det længe, bruger selv fra Rapunzel. Kom bare i problemer sidst jeg skulle bestille. Da jeg skulle til at betale, kom der noget op med at jeg skulle lave en kode, noget beskyttelse noget, men det kom ikke op sidst jeg bestilte. Ved du om det er muligt at bestille, uden at skulle lave en kode og alt det der?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hey hvor er dine prikkede strømpebukser fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hvor er din smukke grønne trøje fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Johanne,
  Hvem sætter dine extensions i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er en veninde jeg har som har extensions-grej :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hehe

   Du kan finde hende på facebook. Hun hedder Nadia Gade. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOHANNES JULEKALENDER // 9. AFSNIT