NEW HAIR - THE PERFECT GIFT FOR CHRISTMAS

15% RABAT // JUL & NYTÅRS OUTFIT FOR 1000 KR

under 1000 christmas and newyear

Grøn kjole – HER // Sort clucth – HER // Øreringe – HER // Stiletter – HER // Sort kjole – HER // Halskæde – HER // Rød clutch HER

Jeg har forsøgt at lave en lidt budgetvenlig collage med skønne sager fra nelly.com – her kan man eks. for ca. 1000 kroner få både et jule og nytårs outfit inc. accessories og sko. Jeg har selv købt den grønne kjole og kan næsten ikke vente til det bliver juleaften så jeg kan få lov at få den på (jeg har også købt lidt andre fine sager, som jeg viser jer i julekalenderen så snart de kommer hjem)
I sammenhæng med de to budget jule og nytårs outfit har jeg lige en lille lækker VIP-jule-rabatkode til jer søde damer – I kan nemlig få 15% rabat på alle køb på minimum 1000 kroner – men koden gælder KUN idag den 10. December. Koden som I skal bruge når i skal til at betale er: VIPCHRISTMAS
Desværre er det sådan med de her koder at de kun er aktive i kort tid ad gangen så det er altså med at være lidt kvik på tasterne hvis I skal nå og have glæde af den.

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HAIR - THE PERFECT GIFT FOR CHRISTMAS