SWEATER WEATHER

GLADE KLIP AT STARTE UGEN PÅ

Jeg hader at stå op om morgenen for tiden, jeg er negativ og føler mig syg og har faktisk kvalme i et par timer hver morgen. Min krop er ikke bygget til at stå op klokken 5 og komme hjem klokken 19. Så derfor synes hverdagen en kende trist og grå og træls for tiden, MEN så er det godt at man har youtube. Her får I lige et par klips (gamle og helt nye) som stort set altid reder min dag – for findes der noget bedre end at more sig på andres bekostning, når man er ynkelig? – I think not!

Er den slow loris lige det gladeste dyr I nogensinde har set eller hvad?!
Ps. No judgements – det er ok at lave skidt og uintelligent humor på internettet.

4 kommentarer

 • Nanna

  Hey Johanne!

  Undskyld at dette spørgsmål ikke handler om lige præcis dette blog indlæg, men jeg vil jeg købe Tiny Tea, og så ville jeg bare høre om Tiny Tea har hjulpet dig? altså om du har kunne se & mærke en forandring efter de 14 dage? Vil helst ikke kaste penge efter noget som ikke virker, haha ;)

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elise

  Skulle du ikke flytte hjem til en veninde så du kunne få mere søvn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Livet er nogen gange lidt kompliceret :)
   Og jeg har også brug for at være alene – igen at de situationer jeg er i lige nu er særligt optimale. Godt man kan grine af ting på nettet, i det mindste :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha slow loris er cool:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATER WEATHER