MØRKT OUTFIT OG SØNDAGS-TANKER

IT’S FLYFFY FLYFFY I’M GONNA DIE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter at have ventet i LAAAANG tid (14 dage) på at denne strudsefjers pynte-jakke kom hjem fra kina modtog jeg den endelig torsdag i sidste uge. Og den er så fin, og præcis som jeg havde forventet – den er ikke lun og egner sig ikke til vinterbrug, men er fantastisk som en pynte-jakke hvis man skal ud og spise eller i byen og til foråret kommer jeg helt sikkert til at bruge den en hel del.
Den er købt på en hjemmeside (der umiddelbart ser tvivlsom ud) kaldet lightinthebox.com – men jeg fik min vare og der var ingen told og ingen problemer – ikke ud over den lange ventetid altså.
Jeg købte jakken efter at have efterspurgt en jakke Medina havde lagt ud på instagram, hendes var tilsyneladende fra Stine Goya til – I don’t know, 2000 kroner. Og den jakke er måske også lunere og i lidt bedre kvalitet end den jeg har købt, til gengæld kostede min mig “kun” 600 kroner lige HER
Jakken er iøvrigt en smule mere lyserød i virkeligheden, men – igen igen, grundet dårlige lysforhold fordi det jo er effing mørkt døgnet rundt, blev farverne en lille smule forvrængede.

8 kommentarer

 • Sara

  Jeg har selv en gang købt et par sko fra Lightinthebox’s hjemmeside, og i første omgang var der ingen bøvl, men ca to uger efter jeg havde modtaget dem, kom der en regning på 300 kr fra told. Øv bøv – husk nu at være forsigtige når i køber ting fra andre sted end EU. Primært USA og Kina! Håber ikke du modtager en regning, ligesom jeg gjorde :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Madsen

  Jeg er superglad for at du havde en god oplevelse med lightinthebox, men jeg var så uheldig at jeg bestilte nogle varer hjem som godt nok dukkede op, men hvor jeg skulle betale en stor pengesum i told. – Bare til dem der måske overvejer at købe der fra, skal man være opmærksom på hvor fra de sender pakken :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  *fluffy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Meget fin jakke – sikkert lige så fin i kunstpels.

  Det gør ondt, at folk endnu køber pels, og så endda fra Kina, som er kendt for deres ringe dyrevelfærd – jeg kunne liste flere eksempler på deres forfærdelige måde at behandle dyr på, især indenfor pelsindustrien, men jeg vil råde dig til at søge lidt på youtube i stedet.
  Derudover kunne man også tage et smut på anima.dk…

  Det er også foruroligende, at en modeblogger, af så høj popularitet og karakter, vælger at “reklamere” og “opfordre” til brugen af pels.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Nøøj… Det gør mig lidt ked af det, at du af så mange bloggere, vælger at købe dig et ægte styk pels/fjer tøj, og så endda fra Kina, hvor du ikke kender hverken producent eller dyreforhold. Jeg ville ikke kunne være mig selv bekendt at købe sådan et stykke tøj, og overhovedet ikke gå i det.. Håber du fortryder dit køb. Det værste er bare næsten at du så ubevidst “reklamerer” med dårlig dyrevelfærd “dyremishandling” og ubevidst opfordre dine læsere til at støtte dyremishandling. Jeg prøver ikke at sætte dig i dårligt lys, eller fornærme dig, men bare få dig til at tænke en ekstra gang inden du trykker på den endelige ‘godkend køb’ knap..

  Hjertelige hilsener Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hvor er det bare trist at du ikke svarer på instagram når jeg tipper dig om dette og du vælger at bruge mit tip! Det ville virkelig give meget value hvis havde svaret – øv !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Karoline,
   Jeg har ikke set dit tip – og fandt hjemmesiden via min veninde.
   Så du er ikke gået glip af noget credit, lover at response en anden gang hvis jeg vel at mærke benytter mig af dit tip :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hej Johanne
  Alt for lækker jakke! Jeg har også bestilt flere ting fra lightinthebox.com og de er helt fin kvalitet alle sammen. Vil dog bare lige sige, at du nok får et lille brev på et tidspunkt om noget told du skal have betalt. Det har jeg hvertfald fået :)

  Kærlig hilsen
  Frederikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MØRKT OUTFIT OG SØNDAGS-TANKER