SPONSORERET VIDEO - PACK & GO

MØRKT OUTFIT OG SØNDAGS-TANKER

22.1

Bluse: H&M’s herre afdeling // Nederdel: Topshop // Taske: Accessories // Ur: Asos.com

Igår var det for længst blevet mørkt da jeg kom hjem fra træning, så derfor blev outfitbillederne desværre ikke den bedste kvalitet – og tilmed taget indendørs fordi det er så umanerligt koldt udenfor (læste at den berygtede “chillfactor” ligger på -20 grader)
Jeg håber I fortsat får en god søndag aften, jeg vil starte næste uge med fornyet energi flere outfit-posts og mere blogging – OG mere træning. Mine søndagstanker idag går især på det her med at hanke op i sig selv, det lyder så let og enkelt når man forestiller sig hvordan ens liv skal fungere, hvilke døgnrytmer man skal have, hvad man skal spise og hvor meget man skal gå. Men for mig er faktum faktisk, at jeg skal tage mig sammen og anstrenge mig mentalt for ikke bare at lade den tomme tallerken fra morgenmaden stå i min vindueskarm. Det er banalt –  ja, men vi har alle en hel masse mønstre – og ofte nogle som er mere dårlige end gode, og det kræver at starte i det helt små at rette op på dem. Så nu vil jeg tage tallerkenen ned i opvaskeren og skifte mit sengetøj, tage et bad og få lavet de  skide lektier, get to it. God energi fra mig til jer.

7 kommentarer

 • Lærke Ølgaard

  Kan du evt. skrive linket til nederdelen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ikke for at være træls, men butikken som tasken er fra, hedder Accessorize :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   der er da også en butik, der hedder accessories?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Der er trend accessories, hvis det er den du tænker på, hvilket er et fuldstændig anderledes mærke end Accessorize :) Men denne der taske er fra det engelske mærke Accessorize.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Bum – der kan man bare se, jeg var ikke lige opmærksom på at de stavede det tosset, tak for heads up! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Pedersen

  Hvilken en Str. er din bluse fra H&M?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Tror det hed 170 (fordi det er børnetøj er det ikke i str: S, M, L osv.) – men kan også være det var 164, husker det ikke helt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPONSORERET VIDEO - PACK & GO