TYPEWRITER IN BLUE

ORDENTLIG STOR LAMPE DER’

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I sidste uge da jeg var i IKEA for at shoppe-amok i flytte-hjemme-fra-grej, fandt jeg også den fedeste (og største) guldlampe jeg længe er stødt på. Den minder mig næsten om en gadelygte når den stor der i hjørnet og troner frem – men på en god og hyggelig måde. Lampen koster vist 475 kroner hvis jeg ikke husker forkert – og så skal der selvklart en ordentlig mofu af en pære i. Den giver enormt meget lyst og lampe-hovedet kan drejes i alle retninger, så jeg kan også bruge den som projektør når jeg tager billeder eller skal filme videoer efter mørkets frembrud – fantastisk.

4 kommentarer

 • Lilje

  Er du flyttet hjemmefra eller blev det droppet igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ihhh, hvor er det flot! :-) Og hvor er dine pudebetræk fra? De er simpelthen for lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er ret flot:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie P

  Den er også utrolig smuk! Jeg glæder mig sådan til at se hvordan du får indrettet dig i det nye. Du skal nok klare flytningen og alt hvad der hører med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TYPEWRITER IN BLUE