ROOM // APARTMENT INSPO

PARKERINGSKÆLDER OUTFIT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Outfit: H&M, strik // H&M, nederdel (3 år gammel kjole) // H&M, taske // Converse, sneakers

Igår var jeg en tur i IKEA med min sødeste homie Jens, han har bil og kan løfte tunge ting og derfor er  sådan en som ham altså ganske praktisk når nogen (mig) gerne vil flytte og købe en masse nye ting uden at løfte alt for meget. Jeg fik købt stort set al ind-maden til mit køkken (Get it? maden-køkken, hæhæ) Alt fra vand-glas og højstilkede rødvinsglas til spækbrætter og bordskånere. Det er faktisk virkelig sjovt pludselig at skulle starte helt fra bunden selv, med at købe ting og sager til ens helt eget hjem. Måtte flere gange udbryde “ej det er altså lidt sjovt det her, det er” fordi jeg pludselig følte mig helt stor og voksen, uden overhoved at være det. IKEA er iøvrigt the place to shop, når man flytter hjemmefra, alting nede i kælderen med køkken-sager koster imellem 4 og 39 kroner, så kan man lige holde til det. Ud over køkken ting fik jeg også købt en super flot og meget stor gulv-lampe som jeg nok skal tage billeder af snart. Flere af jer spurgte igår på instagram om ikke jeg ville lave en flytte-hjemmefra-haul, men gider I seriøst have en video hvor jeg sidder og viser hvilke billige spækbrætter, kaffekander og gryder jeg har købt?

36 kommentarer

 • Marie

  ærligt? -tror det er kedeligt med et haul… Måske en video/blogpost om hvad du mener man skal bruge når man flytter hjemmefra – for der skal jo bruges lidt her og der osv. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Synes det ville blive lidt langtrukkent med alle tingene, i stedet kunne du vise dine 5 yndlings items i din nye lejlighed og evt. lave en lejlighedstour , når du er faldet godt til.

  Held og lykke med det hele, Johanne! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ja det kunne være mega fedt med sådan et haul! :-D

  Og gerne en lejligheds tour når du er flyttet ordenligt ind ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  JA! :) meget gerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ja det ville være super fedt at blive inspireret af hvad du har købt. Vil også super gerne se en video når du har indrettet det hele, og er faldet på plads

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  JA forsatan! Vil herre gerne se de ting du har købt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Så var det dig jeg så i IKEA i går ;-) Og virkelig fint outfit, forresten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser bare rigtig fin ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erica

  Hey Johanne ;-)

  Vil lige høre hvad du har i din taske fra H&M, da jeg også selv har en, men jeg syntes bare ikke der er særlig plads i den, så ville lige høre om du havde nogle ideér til hvad man kan have i den, som ikke fylder så meget, og hvad du også selv har i den ;-)

  Knus Erica

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes du skal lave et flytte hjemmefra haul! Jeg synes det er spændende, selvom jeg kun er 15 år og ikke står og skulle flytte.. hihi

  Jeg synes du skal lave sådan et haul! :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Hangaard

  Det ville være møg fedt hvis du lavede et haul med dine flytte-hjemmefra-ting! Jeg står selv meget tæt på processen, så det ville fedt med lidt af dine indput og fede stil :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  fedt hvis du laver et haul (og det tror jeg ikke jeg er den eneste der tænker) :))

  p.s virkelig fed trøje!!!
  Hvor meget tror du ca. den koster/kostede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine G.

  Jeg vil gerne se dit haul, for jeg er selv i flyttetanker! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine

  vil gerne se det haul:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M. Henriksen

  Jeg står og skal flytte hjemmefra, så jeg vil helt sikkert gerne se dine ting! Hvis du nu havde lyst ville det måske også være rart at du sagde hvad du samlet havde givet for tingene, så man på den måde for at se hvad man skal regne med at give. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra M. Henriksen

  Jeg står og skal flytte hjemmefra, så jeg ville helt sikkert gerne se de ting du har købt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ej, hvor sjovt! Jeg sidder i skrivende stund i bilen på vej hjem fra IKEA, Odense :-) det var min første gang i IKEA og bestemt ikke den sidste. Nu hvor jeg snart fylder 19 regner jeg med at flytte selv, så fandt en masse fine ting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej søde Johanne! Jeg elsker din blog, og du har en alt for lækker stil!
  Finder virkeligt meget inspiration hver dag herinde :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ville være langt lækre, hvis du filmer en video over dit nye hjem, når du engang har fået alt på plads :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det vil jeg meget gerne se!!! der er også andre som overvejer at flytte, og det ville måske være en hjælp til dem <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Ja!! Ville elske sådan en video! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er din sweater fra?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha da – hvor er du dog bare heldig at du kunne få hjælp til det! :-) Kommer helt til at sidde og tænke på den gang jeg flyttede hjemmefra. Helt sikkert gerne en masse indlæg om lejlighed, decor, og inspiration ville være lækkert! :-) KH <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ja! vil meget gerne se det du fik købt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne det lyder super spændende at du skal til at flytte i lejlighed (selv kan jeg ikke vente til jeg er gammel nok haha). Kan høre at det er en etværelseslejlighed, og kunne forestille mig at det kunne være rart ligesom at dele den lidt op, sådan mellem sove-delen og resten af lejligheden. Men ihvertfald hvis du har det sådan, så er der her en video der viser hvordan man kunne lave sådan en room-divider: http://www.youtube.com/watch?v=7pedTOJhsfY

  Held og lykke med det ihvertfald :))))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sara

  Jeg synes også det ville være relevant at vide hvor meget det blev i alt når man er kommet helt på plads med hvert enkelt rum eksempel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vi vil altid se hvad du går rundt og laver. Du kan måske også lave en room-tour agtigt noget, hvis du skal bo i egen lejlighed. Men selfølgelig kun hvis du føler for det <3
  Forresten så Tillykke med flytningen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil også gerne se en haul-vlog. Nu bor jeg selv i lejlighed, men vil gerne se om der er noget der skal skiftes ud jeg må eje :-) Make it pleeease <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita

  Jeg kunne godt tænkte mig at vide hvad det kom til at koste i alt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor flytter du hen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Vil meget gerne høre om det, da jeg selv skal til at flytte hjemmefra! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Hej Johanne.
  Jeg er vildt interesseret i at se hvad du fik købt i Ikea, da jeg står i præcis samme situation. Skulle selv have været i ikea her forleden, men kom det aldrig da der opstod et problem med en bil der ikke ville starte. Men har i stedet for været på en hel del Januar udsalg rundt omkring og fundet de fedeste ting på udsalg og til vildt gode priser.
  Mangler stadig en del, så derfor kunne det være vildt fedt og se hvad du fik ud af Ikea.
  PS: fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne.
  Jeg vil faktisk rigtig gerne se dine køb i en video, da jeg er begyndt at interessere mig meget for den slags. Er godt nok kun 16, men glæder mig simpelthen så meget til at jeg skal flytte hjemmefra og indrette min lejlighed. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Jeg har det på samme måde som Cecilie, så jeg kunne også godt tænke mig det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROOM // APARTMENT INSPO