NYTÅR 2013/2014

ROOM // APARTMENT INSPO

room inspo

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6.  HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER (affiliate links)

Lidt inspiration til værelset, eller lejligheden eller hvodan I nu bor.
Måske har du allerede læst det, måske har du ikke – men jeg flytter til Odense ( forhåbentligt i løbet af januar) aller senest 15. Februar. Jeg skal, hvis alt går som planlagt ud i en 42 kvm. 1-værelses lejlighed. Faktisk skal jeg ud og kigge på lejligheden i løbet af weekenden og håber virkelig at alting falder på plads med lejekontrakt og b-ordning og hvad der ellers hører med. Det er faktisk en ret overvældende opgave, det her med at overskue en flytning når man er bare 18 år. Det kræver jo trods alt lige en hel del tålmodighed og at man har forstand på at læse kontrakter og forstå sig på den slags.( og det har jeg ikke) MEN, når alt det er så er sagt, så glæder jeg mig bare mega meget til at starte helt fra bunden et sted og så lov til at gøre det til mit eget (også selvom det kun er for 6-7 måneder)
Min indretningsstil bliver sikkert rimelig sparsommelig, meget hvidt med enkelte farver og gamle genbrugs træ-elementer med mere, garanteret meget ala hvad mit værelse er nu, og så er det jo heller ikke så meget plads at udfolde sig på når hele lejligheden + terrasse er 42 kvm.

Glæder mig til at tage jer med ind i dette nye – rimeligt voksne kapitel af mit liv!

13 kommentarer

 • Det er nogle finde ting du har fundet – er vildt med 5. 6. og det indrammede citat :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Elsker geviret, kan jeg få linket? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du gal, nogle lækre ting! Din lejlighed bliver garanteret én af Odense’s fedeste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvorfor flytter du nu, og ikke når du er færdig med skolen og er kommet hjem fra rejsen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Fordi jeg ikke kan passe min skole som det er lige nu. Så hvis jeg vil have min studentereksamen må jeg virkelig tage mig sammen. Og en måde at løse den situation jeg er I nu vil bl.a. være at flytte tættere på min skole. Det er jo også bare en 1-værelses så det er jo en meget mild form for flytning. Efter mine eksaminer til sommer flytter jeg hjem igen og arbejder indtil jeg tager ud og rejser med Anna. Og derefter så skal jeg, rigtigt nok – flytte igen. Men hvorhen det så bliver, aner jeg ikke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uret er jo mega fedt!!!!! :-)
  42 kvm er meget i forhold til hvad mange studerene har råd til, har en veninde der sidder på 21 kvm, ville jeg personligt selv blive kuk af. Jeg bor selv på 50 kvm i en 2 værelses, og er allerede ved at få kuller, så nu vil jeg gerne snart have noget større :-)

  // Camilla Christine ♥ ♥
  Deltag gerne i min Giveaway med produkter for over 1000 kr.
  http://www.fitspoblog.com/2014/01/huge-giveaway-2014.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Johanne.

  Det lyder rigtig spændende med flytningen. Jeg flyttede selv for 3 måneder siden og jeg har et par gode råd, som jeg håber du kan bruge (hvis du ikke kan, er det bare helt i orden).

  Jeg fandt hurtigt ud af, at lejligheden ikke blev bygget på én dag. Jeg sidder her, tre måneder efter, og mangler stadig spisestole. Jeg tror egentlig, at det er noget, man bare må affinde sig med og være tålmodig omkring og så bare få det bedste ud af det, mens man venter på at de forskellige dele falder sammen. I starten vil der sikkert være en masse praktisk der skal ordnes – for mit vedkommende var det installation af TV og net og en masse andet. Det tager noget tid, og man må bare væbne sig med tålmodighed så længe det varer.

  Sørg for et budget, så du har styr på, hvor mange penge du har til rådighed, efter alle regningerne er blevet betalt. Gem dine bonner (det gør jeg nu, og det gjorde jeg bestemt ikke inden jeg flyttede). Det giver dig et meget større overblik over f.eks. dit madbudget. Det gav ihvertfald mig ro, at have styr på det finansielle aspekt oveni flytningen.

  Jeg har fundet det rigtig vigtigt, at have nogle faste dage, hvor jeg gør nogle forskellige pligter. F.eks. vasker jeg tøj hver søndag og gør rent hver søndag og onsdag (jeg bor i en 87 kvm stor lejlighed alene, så det kræver selvfølgelig lidt ekstra), og det gør det bare så meget nemmere, at havde nogle ting skemalagt, så det bliver en vane og ikke længere en sur pligt.

  Ellers skal du bare nyde din nyfundne frihed – og det er da også fantastisk selv at kunne beslutte hvad der skal på bordet om aftenen og hvad tid der spises, men det kommer også med en masse ansvar for en selv.

  Det skal nok gå godt, det er jeg sikker på. Nyd det, nyd det, nyd det!

  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie

  Årh held og lykke med det hele, jeg ved hvor træls og stressende det kan være, jeg er ved at finde lejlighed selv, og jeg er kun 16.. Held og lykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med det hele Johanne!
  Knus Petit Blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til Odense – snart!

  Jeg flyttede herop for et par år siden, ind i et frimærke på 26 kvm delt med en anden person. Nu er vi so to voksne og et barn på 86. Så mon ikke du overlever helt fint på dine 42 ;)

  Glæder mig i hvert fald til at se evt. billeder af lejligheden (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Det lyder spændende! Hvorfor er det kun for 6-7 måneder? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Fordi det er en studielejlighed og jeg bliver student til sommer :)
   Og skal ud og rejse efter sommer, så kan ikke beholde lejligheden i den periode :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kobber ur er super fedt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅR 2013/2014