IT'S FLYFFY FLYFFY I'M GONNA DIE

SWEATER WEATHER

Sweater Weather

1. Pris: 349DKK HER // 2.  Pris: 349DKK HER // 3. Pris: 379DKK HER // 4. Pris: 699DKK HER // 5. Pris: 249DKK HER // 6. Pris: 459DKK HER // 7. Pris: 699DKK HER // 8. Pris: 199DKK HER

Så kom der så godt nok lige sne og is og blæsevejr og vinter – hva?! Og jeg tror ikke jeg kan være den eneste der i disse dage bare har allermest lyst til at pakke mig ind i store vamsede sweatre. Derfor har jeg lige samlet de 8 fineste – mest fashionable sweatre jeg faldt over på nelly – måske det er én af dem der skal holde jer varm i de næste uger med sne og den slags pjat?

Indeholder affiliate links

1 kommentar

 • Emma F. Laursen

  Hej Johanne,

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde “Lovetag-ankerkæde i sterling sølv”.
  Der skal stå “E” og “R”, Emma og René. Det skal være fordi, det er min kæreste. Han har altid stået bag mig, og støttet mig. Jeg har nogle problemer med mit temperament, hvor ingen kan komme indtil mig, og jeg kan finde på at råbe af alle, eller løbe grædende væk. Men René er den eneste, der ud over mine forældre, kan komme indtil mig, når mine forældre ikke har mulighed for at komme. Det ville betyde meget for os begge, hvis vi kunne vinde. Det er et super flot og enkelt design og det er det også mellem os to. Det er enkelt, det er kærlighed.
  Og din blog er fed!

  Emma F. Laursen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S FLYFFY FLYFFY I'M GONNA DIE