UNDERTØJ PÅ UDSALG + 10% YDERLIGERE RABAT

TYPEWRITER IN BLUE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag tog min mor mig med ud til et lille kræmmermarked/loppemarked som ligger i et gammelt drivhus i Horne (en lille by tæt på Faaborg) de holder vist nok åbent hver søndag i ulige uger – hvis I skulle have lyst til at tage et smut derud forbi. Jeg har været derude flere gange og har alle gange fået nogle fine sager med hjem. Idag fandt jeg ENDELIG en flot velholdt og fungerende skrivemaskine – og så endda i den fineste lyseblå nuance OGogogog – kun til 50 kroner, jeg måtte have den.
For tiden læser jeg F. Scott Fitzgerald’s ‘The Great Gatsby’  (som jeg er absolut besat af og kun kan anbefale – både bog og film) og jeg kan lige forestille mig hvordan Fitzgerald har siddet i 20’erne med en cigaret i hånden og klimpet sine fantastiske kærlighedshistorier ned.
Det skønne ved den her skrivemaskine er jo at den både er virkelig fin og dekorativ, men samtidig kan bruges til lige at skrive et sødt brev, en tanke eller måske et kort på – ret smart når ens håndskrift ligner kruseduller og man ikke lige har en printer.

6 kommentarer

 • Vicki

  Vil også selv godt have en, men min mor fraråder mig det, for det er vidst svært at få blæk til den? Har du problemer med det? Vil virkelig gerne vide det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også lige læst The Great Gatsby og skrev faktisk studieretningsprojekt om den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÅ FED!
  Man er fristet til at spørge om du vil sælge den til en dyrere pris, men kan regne ud at du gerne vil beholde den, haha :)
  *Ej, hvor er jeg dog misundelig*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 50kr – du har gjort en god handel:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et kup! Den er jo simpelthen så fin og hyggelig. Der er virkelig noget særligt og originalt over skrivemaskiner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ej, hvor er den bare fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDERTØJ PÅ UDSALG + 10% YDERLIGERE RABAT