UNDERKJOLER PÅ BUDGET

MANDAGENS MED MERE ELLR MINDRE SVINEØJNE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke: Vintage // Taske: Asos.com  // Sko: Aldo  // Bukser: H&M // Bluse: Topshop // Skjorte: H&M

Jeg proklamerede tidligere idag (se instagram) mit mandagshumør, i form af en lille notits om min morgen uden mascara men med hævede svineøjne. Nogen havde nemlig ikke tid til make-up og måtte derfor face verden uden. Og normalt er jeg egentligt cool med ikke at have make-up på i offentligheden, men det er fordi jeg som regel har fået badet mig selv godt i selvbruner elle som minimum har et lækkert outfit på. Ingen af delene var imidlertid gældende for denne dag. Jeg har pt. stort set samme hudfarve som min sweater, og jaja babylyserød er et mega hit her til foråret, men altså ikke i ansigtet. På trods at voldsomme I-landsproblemer kom jeg igennem dagen, som jo egentligt slet ikke var ringe. Solen skinnede indtil for få minutter siden og jeg drak kaffe med min sødeste Maiken. Verden er ikke at lave after all, selv ikke igennem hævede svineøjne. (som iøvrigt selvfølgelig fik en gang velfortjent mascara så snart jeg ramte hjemmet)

God mandag!

   

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDERKJOLER PÅ BUDGET