UNDERKJOLER PÅ BUDGET

MANDAGENS MED MERE ELLR MINDRE SVINEØJNE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakke: Vintage // Taske: Asos.com  // Sko: Aldo  // Bukser: H&M // Bluse: Topshop // Skjorte: H&M

Jeg proklamerede tidligere idag (se instagram) mit mandagshumør, i form af en lille notits om min morgen uden mascara men med hævede svineøjne. Nogen havde nemlig ikke tid til make-up og måtte derfor face verden uden. Og normalt er jeg egentligt cool med ikke at have make-up på i offentligheden, men det er fordi jeg som regel har fået badet mig selv godt i selvbruner elle som minimum har et lækkert outfit på. Ingen af delene var imidlertid gældende for denne dag. Jeg har pt. stort set samme hudfarve som min sweater, og jaja babylyserød er et mega hit her til foråret, men altså ikke i ansigtet. På trods at voldsomme I-landsproblemer kom jeg igennem dagen, som jo egentligt slet ikke var ringe. Solen skinnede indtil for få minutter siden og jeg drak kaffe med min sødeste Maiken. Verden er ikke at lave after all, selv ikke igennem hævede svineøjne. (som iøvrigt selvfølgelig fik en gang velfortjent mascara så snart jeg ramte hjemmet)

God mandag!

9 kommentarer

 • Hvor er det et fint outfit du har her. Så synd at jakken er vintage :)

  http://www.camillaoverby.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannekohlmetz

  Årh, desværre ikke :/
  De er købt i H&M for et års tid siden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du har vel ikke et link til dine smukke boyfriend-jeans, vel? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hej søde Johanne!
  Kan se du har købt de mega lækre lace up boots på Nelly.com, som jeg også har haft øje på i en længere periode. Jeg tænkte bare på om du kunne informere mig om, da jeg er ret bred foddet, om du tror de vil kunne give sig – eller kan de ikke give sig så meget i siderne?
  Tak :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Tanja.
   De har jo justerbare “remme” hele vejen op, så tror slet ikke det vil være noget problem at passe dem! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Tak :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor finder jeg de der svine øjne? Jeg kan hvert fald ikke se dem!

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Jeg synes du ser rigtig fin ud og dit outfit er pænt! :-)

  http://www.teachic.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvilken selvbruner bruger du normalt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNDERKJOLER PÅ BUDGET