DOTS AND KNIT

SALES LEOPARD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fandt for et lille stykke tid siden det her vidunderlige retro lingeri-sæt på H&Ms udsalg. Endte med at få det hele for noget nær 80kroner! – Normalvis går jeg kun med “rigtige” bøjle og indlægs bh’er når jeg skal til fest eller have en kjole på hvor det klæder brysterne at få lidt løft og form. Men på det sidste har jeg simpelthen fundet så mange fine sæt i H&M. Har endnu ikke fået brugt dette sæt, men tænk sig engang, hvis man havde en special someone, hvordan man skulle valse rundt og vise sig frem i det her all the time. To bad at være single, så må jeg bare glædes ved  selv at vide, at jeg har noget pænt på under kjolen.

2 kommentarer

  • Sophia

    Hej Johanne,
    nu har du efterhånden testet en del kameraer, og ville derfor spørge dig om du kender et godt kamera.. jeg har nu et gammelt digitalt kamera som er så langsom, at jeg aldrig når at få taget “øjebliksbillederne” hvilket er lidt irriterende. Jeg skal nemlig til at købe mig et nyt, men er i tvivl om, hvilket der er godt. har du evt. nogle favoritter ? Håber du vil svare :) Forresten er det en skøn blog du har, følger dagligt med her på siden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du evt. om de kan bestilles online?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DOTS AND KNIT