GET THE LOOK

SHEINSIDE CRAVINGS

sheinside cravings

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

Sheinside.com holder mega udsalg lige nu og oven i det, så opdagede jeg idag da jeg sad og surfede rundt derinde, at de pga. kinesisk nytår ikke sender varer afsted før 10. Februar – til gengæld kompencerer de ved at give en rabatkode til 25% – som gælder på ALLE ikke nedsatte vare! Koden er: HOLIDAY25 – Så hvis man har tålmodighed er det altså en mulighed for at få de i forvejen mega billige sager – endnu billigere. Jeg har selv lavet en wishlist derinde (en liste hvor man kan gemme de ting man vil have, til når man har tænkt sig at købe dem) og sat den mintfarvede jakke og den lyserøde og hvide kjole på! Jeg er helt solgt og bestiller dem her en af dagene. Så skal jeg nok lave et indlæg når varene kommer angående hvor lang tid det tog med forsendelse osv. Da jeg husker at en del af jer gav mig en lille svinetur sidst jeg skrev om sheinside, fordi I mente at det pga. trustpilot var det rene svindel – det er det altså ikke venner, jeg har købt derfra tidligere og det samme gælder for mange af mine veninder. Men det er fair at være på vagt. Any Who – jeg skal nok lave et lille anmeldelses indlæg når varene kommer om nogle uger – for ja, forsendelse fra kina tager ikke kun 3-7 dage som hos andre onlineshops osv.

Sponsoreret af Sheinside

17 kommentarer

 • roa

  Jeg har bestilt fra Shein siden 1 måned, og har stadig ikke fået min pakke, jeg kan ikke kontakt dem og det har sent mig en sms hvor det siger at min pakke er blev aflvert i kbh selvom jeg bro i vejlehjælp mig hvad skal jeg gør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Hej Johanne!
  Jeg tænkte på, hvor mange gange har du bestilt fra Sheinside? Og er der kommet told på nogen gange overhovedet? Læste lige et af dine andre indlæg, og der skrev du, at du ikke havde fået told på den ordre, men jeg tænkte, om du fik told på denne? :-)
  Kh Anne-Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen

  Hold jer væk fra den hjemmeside!
  Hvis man kigger på trustpilot, har den fået et middel antal stjerner.
  De positive andmeldelser er falske!
  Læs anmeldelserne godt igennem, der er SÅ mange negative.
  Jeg bestilte derinde, pga af din opfordring Johanne…
  Bestilte en jakke og en t-shirt til 300 kr.
  Der gik en måned inden den kom til Danmark og jeg kunne på intet tidspunkt følge med i hvor langt min pakke var.
  Ikke nok med det blev jeg stoppet i tolden (hvilket er fair nok!)
  Men Sheinside vedlægger ikke dokumenter eller kvitteringer for ens køb med varerne.
  Så Post Danmark skal først kontakte køberen, bede om oplysninger og dokumentation på købet, hvorefter varerne skal behandles og der skal udregnes told osv. Hvorefter man til sidst får en regning på evt told og omkostningsgebyr.
  Jeg skulle ikke betale told, men tilgengæld skulle jeg betale 238 kr i omkostningsgebyr, fordi Sheinside.com ikke har vedlagt de skide papire.
  Derudover var kvaliteten på varerne vanvittig dårlig.
  Den jakke jeg havde købt lignede slet ikke den jeg havde set på billedet og var alt for lille, selvom jeg havde bestilt den en str. større end hvad jeg normalt bruger.
  Vil virkelig gerne fraråde alle til at bestille der fra.
  Det er billigt – men det er virkelig ikke det værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   ikke for noget men har du overvejet en anden gang at bruge “Size Reference”. For hvis du ikke selv har opdaget det er en M ikke altid lige stor fra land til land eller fra mærke til mærke. desuden så er linket ikke særlig svær at overse, det er lige ved siden af hvor du vælger størrelse.
   og undskyld mig men hvis du ikke selv kunne ha regnet det ud, er du måske ikke moden eller opmærksom nok til at handle på nettet any ways.
   – just my opinion!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Nielsen

  Er så vild med bukserne! Men kommer der ikke told og sådan oveni, når tingene bliver sendt fra Kina? :-)

  http://welcometowonderlandsara.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Johanne
  Kunne du tænke dig at lave en opdateret make-up samling ala Johannes Julekalender 2012, jeg elsker at se den slags videoer ;-)
  De bedste hilsner fra Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Sørensen

  Jeg købte fra deres hjemmeside i slutningen af December og har stadig ikke set skyggen af den kjole jeg købte til 170 kr.. Der lå blot et brev i postkassen fra post Danmark om at jeg skulle sende alle de oplysninger jeg havde om mit køb! Det er nu godt snart 3 uger siden og jeg har ikke hørt fra Post Danmark eller set skyggen af pakken!! Super træls, men det lyder som om der er andre der har været heldige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Johanne,
  Har du erfaring med siden, har ville købe noget derinde, men var usikker på sidens troværdighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belma

  Er der told på, når man bestiller derfra? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Når det er fra Kina, skal der vel betales told af varerne?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna MC

   Ja hvis din pakke bliver taget i tolden bliver du fortoldet på det samlet købsbeløb + et administartionsgebyr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  En sviner? Nu må du lige holde.. Der blev blot kommenteret, at den side havde dårlige anmeldelser på Trustpilot, og det blev der sat spørgsmålstegn ved. Du blev ikke personligt angrebet eller beskyldt for at anbefale en svindler-side. Så tag og slip den selvretfærdighed, det ville klæde dig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thea

   Haha og der var en til ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Well, der er jo forkert på den, Line. Personlige engreb på min troværdighed som menneske og blogger var netop hvad der fandt sted :) Måske du ikke gjorde det, men mon ikke du skulle lade være så strakt at udtale dig om hvad jeg skal slippe og ikke slippe.
   Pisse provokerende kommentar. Slippe den selvretfærdighed, i guder – tænk at du bare sådan skriver den slags til fremmede mennesker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna MC

   Perseneste ee anmendelser er det eneste jeg har blind tillid til. Steder som trustpilot, kan være med til at give et fingerpeg omkring hjemmesiden.
   Den bedste anmendelse er når en veninde siger “hey det her er en lækker side”, og Johanne er vel en veninde af os alle.
   Omkring dårlig kvalitet af tøjet, så er det jo det samme som en almindelig butikskæde i Danmark, nogle af tingene er gode og lækre men der findes også noget være skrammel. Har selv arbejde inde for tøj branchen, i brud og konfirmationkjolet. Af og til kommer der en kjole hjem med fejl og mangler, det ærgeligt men det sker.
   Dårlig service, desværre sker det. Sheinside leverer utallige pakke verden over hver eneste dag, der sker fejl. Folk er også nærmer til at sige “det noget lort” og brokke sig frem for at sige “god service”. Det afspejler de rating sider.
   Men det er værd at bidemærke i at pakken kan blive taget i tolden. Sigerikke den gør, men at den kan. Her bliver man fortoldet af købsbeløb og der bliver pålagt et administartionsbeløb. Det er en risiko man løber ved at bestille uden for EU.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Åh Johanne! Har haft en masse ting liggende i indkøbskurven derinde i lang tid nu, men har grundet anmeldelserne ikke helt turde købe det! Glæder mig til at høre lidt mere om told og størrelserne (det meste er jo One Size!) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mira

   Jeg købte 2 bluser der inde fra her for 1 og en halv uge siden og har lige fået tingene hjem, jeg købte for 280 og fik intet told på :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET THE LOOK