SLIP-ONS ER DET NYE

VIND HVAD DU VIL – SHOPPING FOR 100.000 KRONER

jorden_rundt_skilt_82641_630x400px

Det lyder helt crazy, I know. MEN, det kan faktisk blive en realitet for én heldig vinder. Jeg skriver nemlig det her indlæg for at fortælle jer om en konkurrence afholdt af en brand som alle piger kender: Libresse. Jep, firmaet der dækker os ind én gang hver måned, giver os nu også muligheden for at vinde 100.000 kroner til at shoppe lige præcis det vi drømmer mest om. Hvad drømmer jeg så om lige nu? Tja,  det breder sig fra de helt små ting, som en The Great Gatsby bog i originalt omslag til en fuldt betalt rejse rundt i verden for Anna og jeg. Og når ja, når nu vi er igang, så kunne jeg da godt bruge  et hjemme fotostudie og et par nye linser, heck måske også en ny computer, så jeg kunne forbedre mine videoer på youtube.. Men det er jo bare nogle af mine drømme, om ting der kunne gøre mit liv skønnere, man kan jo drømme om hvad som helst. Så hvad med jeres drømme?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som I kan se på billederne af de forskellige libresse-pakker, her kan du skrabe dig frem til en pointkode på op til 50.000 kroner. Disse pointkoder skal du blot registrere HER og så deltager du i konkurrencen om at vinde de 100.000 kroners shopping. Du kan registrere lige så mange pointkoder du vil. Og efter 11. Maj 2014 vil de 50 personer med flest registrerede pointkoders drømme (på siden HER udfylder du hvad du drømmer om at bruge pengene på) blive vurderet af en jury og derefter vil den heldige vinder blive annonceret og få muligheden for at udleve sin drøm!

Jeg synes personligt at det er en hel fantastisk konkurrence, hvor det virkeligt er muligt at kunne gøre en forskel i nogens liv, måske ønsker man at tage sin mor med på hendes drømmerejse, eller give sin søster det klaver hun altid har drømt om – eller måske, vil man som jeg måske bare gerne forbedre kvalitetens af ens blog og rejse verden tynd med sin bedste veninde. Either way, er det her vist en rimelig vild mulighed. I kan læse meget mere om konkurrencen HER.

Dette indlæg er sponsoreret af Libresse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLIP-ONS ER DET NYE