HALVT SANDAL HALVT STØVLE

I SPY – TASSEL TRIBAL MEKKA

I SPY - TRIBAL STATEMENT

Fotos er fundet via tumblr og pinterest – jeg ejer ikke rettighederne

En lille collage med én af de tendens-strømninger som jeg bliver påvirket af lige nu ( og hver evigt eneste forår og sommer iøvrigt) jeg drømmer lige nu helt vildt om at komme til nepal eller tibet og se på store templer fulde af guld og ældgamle historier, eller længe grå-violettebjergkæder.. Ak ja, den udlængsel. Indtil videre kommer jeg ingen steder og hvordan er det nu, hvis muhammed ikke kan komme til bjerget, må bjerget komme til ham, eller hva? Øh. Anyways, så inkorporerer jeg en del meget østen-inspirerede items i min garderobe. Og lidt senere idag skal jeg nok smide en collage op med lidt links til forskellige items der passer ind i denne trend.

1 kommentar

  • Anne Sofie

    Nu når vi snakker om inspiration. Jeg synes du skal tjekke bloggen “humans of New York” ud på facebook og derefter se bogen af samme navn. Jeg har netop i dag fået den leveret, og jeg græder næsten ved hver eneste side. Da vi begge er opslugte af Den Store Gatsby, kunne det være at dette også faldt i vores begges smag?

    Knus
    Anne Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HALVT SANDAL HALVT STØVLE