I SPY - TASSEL TRIBAL MEKKA

MEST TIL MOL

Efter at jeg i formiddags faldt over euromans artikel om Woodkids remix af Pharrel Williams ørehænger ‘Happy’ har jeg hørt remixet på repeat. I euroman’s artikel pointerede skribenten hvordan den melankolske remix af sangen – og musik generelt passer til skandinaviske lidt mere tunge sind. Og det synes jeg faktisk var en bemærkning der – i hvert fald i mit tilfælde rammer spot on. Jeg tror 90% af det musik jeg lytter til – undtaget min #partyshitliste og #træningsshitliste er sange der primært ligger i mol. Den lidt mere melankolske følsomme tænksomme-vibe passer mig bare bedst.
Så gør lige dig selv den tjeneste at lytte til remixet.

3 kommentarer

 • Anna

  Smukt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida-marie

  Ej den er godt lavet.. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Flot at man kan remixe det på den måde! Men det er et sindssygt flot nummer nu. Elsker den!! Tak for at vise mig den. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I SPY - TASSEL TRIBAL MEKKA