A CROPPED TOP

RAPUNZEL CLIP-ON

PicMonkey Collage.jpg
Bare fordi jeg ikke har hot-fusion extentions i for tiden, betyder det skam ikke at jeg render rundt og er korthåret hver dag. Hvis jeg skal i byen eller til fødselsdag osv. – specielle lejligheder, så har tager jeg faktisk ofte mit clip-on sæt fra Rapunzelofsweden.dk  i. Det er virkelig nemt at påføre når først man har rutinen. Det er jo et par år siden jeg sidst brugte clip-ons, så troede faktisk det ville være vildt besværligt at sætte i, men det er måske lidt ligesom at køre på cykel. Har man én gang haft rutinen, så bliver den ved med at være der. Det sæt jeg bruger er i den scandinavisk blonde farve og kan købes HER. Der er 7 forskellige clips-totter svarende til ca. 110 gram. Så hvis man har VIRKELIG tykt hår, så er det måske en idé at have 2 sæt.

Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk 

1 kommentar

 • AK

  Hej Johanne

  Da jeg virkelig beundrer din stil, tænkte jeg på, om du måske ikke kunne hjælpe mig lidt.

  Jeg står og skal til barnedåb i april, og jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal tage på. Jeg er bestemt en kjolepige, men jeg er også ret vild med tendensen med bukser og top/trøje i samme mønster. Jeg synes bare ikke lige, jeg kan få fundet det helt rigtige. Så måske du kunne komme med nogle eksempler? Det ville være så fedt!!

  Keep up the good work!

  AK

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A CROPPED TOP