MEST TIL MOL

SLASKEBUKS LØRDAG

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dagens outfit består idag af et par vaske-ægte slaskebukser. Løb en laaang tur og trænede en hel times styrke i haven, tidligere idag – og med ømme muskler tolerer jeg bare ikke ting der strammer og klemmer osv. Så derfor – slaskebukser, som faktisk er natbukser fra H&M til 129 kroner gu’. Mine espadrillos er fra Magasin, skjorten er fra Lysgaard, tasken er fra River Island og min halskæde er fra H&M. Jeg håber i får en vidunderlig lørdag aften. Jeg går igang med lidt selv-terapi ovenpå instagram-idioten, og skal se Walking Dead sammen med verdens bedste Anna.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEST TIL MOL