GOT A NEW TUMBLR

STEM OG VIND ET OLYMPUS KAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som den opmærksomme læser sikkert allerede har opfanget har kvaliteten af mine billeder her på bloggen været gradvist stigende siden jeg begyndte for to år siden hos bloggersdelight. Den seneste og nok aller mest lukrative og sejeste update på billed-fronten har været efter jeg fik mit olympus PEN-lite kamera – og navnligt da jeg senere var så heldig også at få min fantastiske 45 mm optik! (det er den som – beskrevet dejlig uformelt, slører baggrunden rigtig meget og er perfekt til outfit billeder)

Nåja, tænker I – det er da også pisse fedt for dig Johanne, men hvornår falder der appelsiner i vores turban, måske hva hva hva? Jo venner, det gør der gu’ nu!
For jeg og 6 andre bloggere – de sig være, Sandra Willer, Sidsel og Lasse, Fierce og Fattig, Plum Mum og Daily Style Diary. Har smidt vores 5 yndlings olympus-billeder op HER.
Og det er nu I kan få appelsiner – eller kameraer, om man vil – i turbanen. Der er nemlig 2 olympus-kameraer på højkant og for at deltage i konkurrencen om dem skal I like og kommentere jeres yndlingsbillede i albummet. Og hvis I så er EKSTRA søde – så vælger i at bruge jeres like og kommentar på et af mine billeder. Så kan jeg nemlig vinde endnu en ny lækker linse til mit kamera.
Vinderene af både blogger-konkurrencen og læser-konkurrencen bliver udnævnt den 20. april!

Så altså: LIKE OG KOMMENTER(skriv hvad I vil) I ALBUMMET HER 

Dette indlæg og konkurrencen er sponsoreret af Olympus Danmark

5 kommentarer

 • Anna Munch

  Må man godt kommenterer på flere bloggers billeder? Følger nemlig både dig og Sandra Willer ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Så flotte billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Skal man blot like og kommentere et af billederne for at deltage i konkurrencen om det lækre kamera?
  Fordi Olympis skriver:
  “Se, like og kommentér billederne,” – altså i flertal.
  Så er lige lidt forvirret :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Johanne, er det tilladt at like og kommentere flere billeder end bare sit yndlingsbillede?
  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er selvfølgelig gjort! Og også brugt på dit billede.. Jeg har forsøgt at vinde det her kamera så mange gange nu, så nu må der dælme snart være held med mig ;-) Jeg er smask forelsket i det kamera, og jeg skal helt sikkert have fat i samme linse som din ;-) Dine billeder ser så lækre ud med den slørede baggrund.

  Jeg har også en konkurrence kørende på min blog http://www.millelove.com
  // Direkte link: http://www.millelove.com/2014/03/fdselsdagskonkurrence.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOT A NEW TUMBLR