"Haha - Se de fattige de tror de er glade"

CRAVINGS, KØB OG RABATKODE

Sheinside cravings

Som I måske kan huske, har jeg skrevet et par indlæg tidligere om hjemmesiden Sheinside.com – som sælger mega cute populistisk tøj og accessories til meget billige penge. Og jeg har ud over ovenstående cravings, lovet jer at vise mine items købt hos Sheinside.com – samt lige fortælle om min oplevelse. Jeg ventede ca. 14 dag på mine vare (og havde bestilt ekspres – men det tager åbenbart lige så lang tid som normal) og så blev min pakke leveret lige til døren. Ingen told – og jeg havde købt for lige over 500 kroner. Som jeg forstår det bliver tingene shipped fra Shanghai, men for mig var der altså ingen problemer. Jeg håber det kunne være til gavnlig info, for jer som går og overvejer at bestille derfra.  OG OG OG – så har Sheinside.com været så søde at stikke mig en rabatkode som giver jer 15% rabat helt frem til 31. juni (!!!) KODEN ER:  DK-blog15

Links til de items jeg har købt
Tee(udsolgt) – Gul trøje Stribet trøjeSolbriller

P1011187 P1011185

Denne collage er sponsoreret af sheinside.com

2 kommentarer

 • Caroline

  Godt at høre, eftersom jeg har en del i kurven derinde!
  Hvordan er størrelserne derfra? Stemmer de overens, eller skal man op i et nummer større? :-)
  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Caroline.
   Jeg synes størrelserne var helt normale. Eftersom det er produceret i asien var jeg også bange for at det hele ville være for småt. Men det passede perfekt her :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Haha - Se de fattige de tror de er glade"