DAGENS - GULD ESPADRILLOS

CRISTALLISTE 2 ÅRS JUBILÆUM

crhsiaitukhasb..jpg OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er det bare mig eller ér det som om alle ens yndlings-virksomheder er lidt ekstra gavmilde her til foråret? I sidste uge var der pludselig spontan easycurl-giveaway og idag skriver jeg dette indlæg for at fortælle jer om endnu en fantastisk deal. Kérastase’s fantastiske hår-pleje serie Cristalliste fejrer i disse dage 2 års jubilæum og i samme ombæring tilbyder de 20% rabat på alle produkterne i  Cristalliste serien – som indeholder de produkter i kan se på ovenstående billede. Produkterne købes hos frisører, så hvis du lige vil tjekke om de forhandles nær dig, kan du gøre det HER.
Jeg har i de sidste snart 14 dage udelukkende brugt Cristalliste produkterne og været virkelig glad for dem. Både den lækre hårkur balsam og shampoo, men i særdeleshed den plejende olie til farvet og slidt hår (= MIT HÅR) og serumen som er fyldt af gode sager til håret og angiveligt skulle få det til at blive længere – eller i hvert fald sørge for at det ikke knækker når bare man børster det igennem én enkelt gang. Og personligt – og helt oprigtigt, så synes jeg faktisk at jeg kan mærke forskel i mit hår. Det er blevet stærkere end det har været de sidste mange år og jeg har nu i en måned være foruden mine extensions (ud over mit clip-on sæt som jeg bruger flittigt når jeg skal i byen osv.) Alt i alt, tror jeg helt sikkert at mit hår på sigt bliver meget meget sundere af at fortsætte med  Cristalliste serien. Og jeg er sikker på at mange af jer allerede kender til  Cristalliste og gerne har ville teste det, så jeg tænkte at det var en rigtig god mulighed for at afprøve det, når du Kérastase giver 20% på produkterne, for at modtage rabatten når man køber produkterne hos sin frisør skal man hente en voucher HER.

Dette indlæg er sponsoreret.

1 kommentar

  • Maria

    Hey honey. Det er da vidst Kerastase og ikke Loreal der giver rabat :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS - GULD ESPADRILLOS