TO HÆLE TIL DE HØJE

EASYCURL – VIDEOTEST

Jeg har fået et nyt krøllejern og jeg er næsten 100% sikker på at de fleste af jer allerede har set/hørt om produktet via facebook eller andre bloggere. Og med god grund, for det er gu’ rimelig effing genialt, hvis jeg skal sige det selv – og det skal jeg jo som bekendt.  Forestil dig lige det her: et krøllejern som selv laver retningen på dine krøller(højre/venstre Kardashian-style, you know) selv timer hvor lang tid krøllerne skal have og SELV sørger for at sno håret rundt. Lyder det rimelig perfekt? I think yes. Og det bedste af det hele, er at dét er lige præcis hvad easycurl.dk’s nye krøllejern kan. Jeg har lavet en lille video anmeldelse/test af krøllejernet så I kan se hvordan det fungerer. Hvis I efterfølgende skulle være helt hooked på at få fingrene i krøllejernet er det sat ned fra 1299 kroner til 649 kroner på easycurl.dk lige nu – find det i enten pink eller sort  HER

Dette indlæg og krøllejern er sponsoreret af easycurl.dk 

   

32 kommentarer

 • Sabrina

  Pas på jeg faldet desværre også for en af reklamerne og skyndte mig ind på easycurl og bestilte og så skønt så skønt har intet modtaget, hjemmesiden er lukket, mails hvor han lover pengene retur ja i sidste uge, og må nok indse de penge er tabt!!!! Så lad nu vær at bestille dem ved easycurl eller smartcurl!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaotar

  Det kunne være mega fedt at vinde en i sort
  Men pink er også fint med mig :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ups! Kom til at sende to gåange

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej. Jeg synes de der kommentarer om en svindler gør mig lidt nervøs på dine vegne! Men dette er jo en give away så jeg deltager! Pink kunne være super!❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej. Jeg synes de der kommentarer om en svindler gør mig lidt nervøs på dine vegne! Men dette er jo en give away så jeg deltager! Pink kunne være super!❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej hvor ville det være lækkert at vinde denne geniale opfindelse. Hvis jeg skulle være den heldige ville jeg helst ege det i sort. :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt klart sort hvis jeg skulle vinde det elskede krølle jern

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Hvad hedder sangen i din video? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Køb det hellere på greatskin.dk de er til at stole på:) har selv bestilt en eos til 39kr’og en Black mask til 45kr og de har nu fået det der krølle jern i pink og sort:) modtog min pakke efter 3-4 dage:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Malene

   det kan også bestilles hos inter-import.dk med 3 års garanti.
   og de skriver fragten er gratis også

   Men det er snart til at købe mange steder :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • D.

  Hej Johanne.

  Jeg kender ejeren i virkeligheden (har intet personligt forhold til ham, og er ikke ude på at få ham ‘ned med nakken’). Blot en advarsel. Han er en 18-årig dreng, som er droppet ud af gymnasiet, fordi han tjener styrtende med penge på den her måde (han har andre lignende “firmaer”). Og fint med det. De var 3 drenge til at starte firmaet, men de andre to droppede det, fordi de blev i tvivl om, hvorvidt det var lovligt eller ej. Den nuværende ejer begyndte at besvare alle de mange klager i de andres navne, for ikke at tilsvine sit eget. Krøllejernene er hjemkøbt fra Kina, og alle kan købe dem uden om Easycurl.dk til en væsentligt lavere pris.
  Nyprisen har aldrig været på 1299 kr. De startede ud med at koste 599, og blev så sat op til 649. Derefter bliver der påskrevet en ’startpris’, så de ser billigere ud (almindeligt salgstrick). Tjek op på baggrundsinformationer, inden I reklamerer for den slags, selvom I får et gratis krøllejern ud af det. Din blog taber en del værdi og troværdighed, når du reklamerer for den slags firma. Tjek evt. Easycurl’s anmeldelser på Trustpilot.dk. Håber, du vil tage det seriøst, og at du godkender denne kommentar, så dine læsere har mulighed for at se, hvad de går ind i, og du har en mulighed for at respondere offentligt på det her, som du ikke nødvendigvis kunne vide i forvejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • D.

   Wow, har selv lige tjekket op på Trustpilot, og de er godt bedømt nu. Sidst jeg var derinde, var de nede på 1.2 eller lignende. Ved ikke, hvad der er sket. Men godt for dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Vi er en hel masse der sidder og er snydt nu i hvert fald, ville ønske at jeg havde læst kommentarerne først, da jeg faktisk bestilte det FORDI Johanne reklamerede med det herinde.. Så troede jeg at det er legit og at man ikke blev snydt, når nu de store bloggere også var begyndt at reklamere for dem…. Hmm… Træls…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • D.

   Lige præcis. Der er desværre for mange bloggere efterhånden, som hopper i med begge ben, så snart de får tilbudt et gratis produkt. De har ingen idé om, hvor vanvittigt stor en markedsføring det er for det givne firma. Det rækker måske ligeså vidt, som en TV-reklame til 20.000 kroner ville gøre, og bloggere sælger dem reklame for et enkelt produkt. Det er også på denne måde at Easycurl er blevet kendt. Det er en enkelt, lille dreng som sidder og kører det her firma nu. Etik og moral er totalt tilsidesat, og det er ikke et firma, jeg havde lyst til at støtte. Desuden er det muligvis ulovligt, da Babyliss vistnok har patent på konceptet, og det her er kopivarer fra Kina, som man selv kan købe hjem til omkring 300 kroner, og som Easycurl sælger videre til overpris. Jeg håber stadig, at Johanne vil revurdere hvorvidt, hun vil stå inde for det her, eller i det mindste svare på folks kommentarer herom.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Ånn nej!

  PAS PÅ ! pas nu rigtig godt på dine penge!
  manden er en kendt svindler!
  flere andre projekter har han haft hvor folk blev snydt !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hansen

  Hejsa :-)

  Virker det også godt i tykt hår eller er det mere til det fine hår? Overvejer kraftigt at købe det ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Johanne :-)

  Så vidt jeg kan se, er det glattejern, du har testet, fra BaByliss, men jeg synes ikke, at det fremgår af Easycurls hjemmeside.
  Er det samme produkt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Johanne!

  Jeg har også købt Easycurl. Det er helt vildt godt <3 bruger det hver morgen. FED VIDEO

  venlig hilsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Camilla,
   Fedt! Jeg kan godt forstå du er glad for det, elsker også mit! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg tænker lidt det samme som Line.
  Er det de 600+kr. værd?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hvis du spørger om min mening – så kan du læse mit svar til Line.
   Jeg synes bestemt det er 600 kroner værd. Ikke mindst fordi jeg er så dårlig til alt hvad angår beauty, så det er skønt med en krøllejern som klarer sagerne for mig. Men det er vel også bare et spørgsmål om hvor meget man bruger et krøllejern. Hvis man bruger de 3 gange årligt er det nok ikke 600kroner værd, men hvis man bruger det hver weekend, synes jeg bestemt ikke 600kroner er for meget :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Johanne¨
  Har selv overvejet kraftigt at købe krøllejernet men er lidt usikkert da det ser meget stort og tungt ud. Er det det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Mette.
   Ja, altså det er jo lidt af et monster sammenlignet med andre modeller, men synes faktisk ikke det er så slemt tungt, men teknologien i dét fylder jo lidt. Hvis du leder efter et krøllejern til at have med i håndtasken hele tiden, så er det nok ikke det oplagte valg, men så længe det kan blive derhjemme synes jeg slet ikke det er et problem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Men Johanne, jeg går ud fra du har fået dit foræret af easycurl.dk, (ikke nogen kritik, bare fakta) Men, hvis du selv skulle købe det for de 600+kr, ville du så sige at krøllejernet var det værd? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Jep, du har helt ret – som jeg også skriver “jeg har fået” :-)
   Sammenlignet med mange andre krøllejern eller glattejern for den sags skyld, som prismæssigt også ligger på 500-600 kroner, så synes jeg helt bestemt at det er dét værd. Oprigtigttalt, så ville jeg (hvis jeg altså stod og manglede et krøllejern) gerne give de 600 kroner for dette. Bl.a. fordi jeg synes curl-crontrollen er helt fantastisk og fordi det er nemmere og hurtigere end så mange andre krøllejern jeg har prøvet :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

TO HÆLE TIL DE HØJE