CRISTALLISTE 2 ÅRS JUBILÆUM

PERFEKT MAKE-UP BEHOLDER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

E.N.D.E.L.I.G! Pæne, praktiske beholdere til make-up. Søstrene Grene har jo altid tusindevis af fine æsker og kasser – men ingen har lige passet til mit arsenal af make-up. Indtil i sidste uge hvor jeg lige var et smut forbi førnævnte og fandt de fine kasser på billederne. Jeg husker ikke prisen, men tror det var omkring 30-40 kroner pr. kasse – de fåes i mange størrelser og i mange smukke pastel farver. Jeg ville gerne have haft lidt flere med hjem til at opbevare diverse tegnegrej og dimse-dutter (for sådan noget har man åbenbart altid, dimser – mystiske små genstande som ur-remme, låg, skruer og limstifte man lige skal bruge engang imellem og som man aldrig ved hvad man skal gøre af. Hvor kommer de ting fra altså?!)  – men jeg synes ligesom at det blev lidt for meget at fragte 4-5 pap-kasser i 141’eren mod Faaborg, så det bliver en anden gang, hvor jeg er ledsaget af nogen med en bil. Jeg ville bare lige sende tippet videre, hvis I eventuelt skulle være andre derude, som også er på jagt efter gode opbevarligs-kasser til al krigsmalingen.

6 kommentarer

 • […] PERFEKT MAKE-UP BEHOLDER | Johanne KohlmetzE.N.D.E.L.I.G! Pæne, praktiske beholdere til make-up. Søstrene Grene har jo altid tusindevis af fine æsker og kasser – men ingen har lige passet til mit arsenal …besøge hjemmesiden […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Søstrene grene er geniale i opbevarings ting!

  Fik os lige købt et par sorte gummispande i SG til halstørklæder og en til små tasker og punge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Hvor er de sorte stiletter i baggrunden fra? ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Andrea,
   De er fra Jette Riis og så har jeg selv DIY’et dem med fjer. Der ligger en video på youtube det er en del af min julekalender, kan desværre ikke huske hvilket afsnit :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er du egentlig flyttet i din egen lejlighed Johanne? – jeg syntes ikke vi har hørt så meget om det.. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Pernille.
   Nej, der skete en rigtig ærgerlig fejl med den lejlighed jeg skulle flytte ind i og da vi ikke fandt noget nyt indenfor en måned, besluttede jeg at vente til om et år-to når jeg er færdig med at rejse :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRISTALLISTE 2 ÅRS JUBILÆUM