DAGENS HJEMMETRÆNING + VIDEOER

SIMPEL FRISURE TIL FORÅRSFEST

PicMonkey Collage
Her får I lige en meget simpel, men rigtig fin frisure, som man måske kunne benytte til en af de mange begivenheder der har med at ligge her i foråret, måske en konfirmationsfest (hvis ikke de er overstået, hm?) et forårs bryllup eller evt. galla/dimensions-fest. Jeg har taget mine Rapunzelofsweden.dk extensions i (clip-on) fordi jeg regner med at skulle have enten dem eller hot-fusion extentions på når jeg selv skal til galla-fest inden så frygteligt længe. Kjolen har jeg haft hjemme i lang tid og den er smuk pastel blå/mint med perler og totalt 20’er look (ja jeg er lidt fanatisk med det der Great Gatsby) – men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvilket hår jeg skal have. Det skal være langt  – og måske lidt ala ovenstående frisure faktisk. Måske med krøller i bunden. Nå-men, jeg håber at billederne siger hvad der skal siges om frisuren. Den er simpel og let at lave, men ser rigtig fin ud – to fletninger i hvert side af pandehåret og så samles det med en diskret elastik bagpå. Synes det er rigtig fint at fletningerne på en måde ligner en lille krans omkring hovedet. Ved I hvordan i skal have jeres hår til diverse  forårs/sommerfester?
hair-tutorial

Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAGENS HJEMMETRÆNING + VIDEOER