SAMURAII - SOUND OF SOMMER

DIY – PINK TIE DYE LYS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg faldt over idéen til denne mega fine DIY på siden magnettv.dk – som laver en masse finde DIY’s – og de er vist sponsorede/arbejder for panduro, så de får virkelig lavet nogle spot on fine sager. Jeg havde på pinterest set billeder af de hersens tie dye stearinlys og igår tænkte jeg at nu skulle det være. Jeg brugte bare en almindelig akvarel pensel og en skrubbesvamp til at duppefarverne på  med.  Og så brugte jeg en hvid og en pink maling til at blande de forskellige nuancer med. Det tog mig måske maks 20 minutter at male de her fire lys – det er virkelig nemt. Jeg synes selv at lysene er virkelig virkelig fine og står godt i kontrast til resten af mit soveværelse som er meget hvidt og træ-farvet. Hvad synes I om resultatet?

9 kommentarer

 • Super fin og kreativ idé til et sødt, feminint touch! Synd at jeg ikke selv kan finde ud af sådan noget, haha :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tror selv jeg må i gang med det projekt!
  Ville lige høre – Er der ingen søgefunktion på din blog længere? Står altid og mangler den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fin idé og godt resultat. Jeg føler ligesom godt man kan mærke du har fået læseferie, med de inspirerende indlæg! Jeg er vild med det!

  Tag gerne et smut forbi min blog og smid også gerne en kommentar!
  x Villa Villekulla, mitvillavillekulla.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det altså bare fint :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara u

  Har også set det i en af facebooks indretningsgrupper, vildt fedt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara u

   Men husk at de ikke må brøndes, på grund af de usunde stoffer fra malingen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Johanne :) super fine lys… Kom til at tænke på, havde du egentlig ikke snakket om at flytte hjemmefra? Hvorfor blev det ikke en realitet alligevel? Håber det er ok at jeg spørger !

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SPB

  Wauw! Det ser skide godt ud altså! Det overraskede mig helt det ikke var dig der havde fundet på det, så kreativ du er :-) Helt vildt fedt indlæg alligevel, det kan helt klart bruges til inspiration! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok fede!

  Knuz Katarina…
  http://girlistuffs.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMURAII - SOUND OF SOMMER