TODAY I WANNA WEAR

EASYCURL VINDERE

 photo Untitledjpg_zps079595d0.jpg

Sååå fik jeg endelig trukket 2 vindere af easycurl-konkurrencen. Jeg ville oprigtigt-talt ønske at jeg kunne sende et lækkert krøllejern afsted til hver og en af jer – for jeg er simpelthen så glad for mit. Selvom det er lidt tungt og fylder, så slæbte jeg det med til Stockholm i weekenden til nelly-fest, fordi jeg ville sikre mig perfekte krøller. Nå, men – nedenstående er de to vindere som altså får et henholdsvis sort og pink krøllejern, efter hvad de havde ønsket sig. Og til vinderene – I har begge fået en mail fra mig. Mange tak til alle jer næsten 3000 mennesker som deltog, I er jo helt tovlige!

PINK EASYCURL-VINDER = Mathilde Siggaard

Jeg vil gerne vinde fordi at jeg ønsker mig en til min fødselsdag som er den 20 maj men min mor har sagt at det er for dyrt som sagt har jeg fødselsdag den 20 maj så det ville være den bedste gave i verden og specielt i farven lyserød

SORT EASYCURL-VINDER = MIA F

Sikke en fed giveaway, kender godt følelsen du beskriver, da jeg heller ikke selv er særlig god til at håndtere et krøllejern – eller glattejern for den sags skyld.. :)

Hvis jeg vinder kunne jeg godt tænke mig det krøllejern i den sorte farve.

Dette indlæg og konkurrence er sponsoreret af easycurl.dk

2 kommentarer

 • mille

  Smukt billede Johanne! Håber det går godt :-)
  Knus millefeh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   ÅRH, Milla!
   Tak. Jeg har det så skønt, jeg er fri og med hue på lige om lidt.
   Håber virkelig også du har det godt!
   Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WANNA WEAR