NELLY FEST // PART ONE

SAMURAII – SOUND OF SOMMER

Jeg får alt for sjældent tippet jer om mine musiske besættelser (som jeg får ca. 2-3 stykker af dagligt) Jeg lytter som tidligere nævnt (i mit indlæg om løbemusik) meget til musik via spotify. Men når jeg vil have noget mere up-beat, chilleren, elektronisk musik, så tyer jeg til soundcloud. Jeg elsker når de mainstream sange bliver mixet sammen med eksempelvis gammel 20’er musik og derved får nyt liv. I kan følge mig på soundcloud hvis I har lyst – min profil finder I HER. Nå men altså – jeg har opdaget en ny, sindsygt dygtig ung svensk DJ, som kalder sig Samuraii. Det var også ham som havde mixet sangen jeg brugte i min senest DIY-video. Og han har lavet et time langt sommer-mix, som bare er helt latterligt sprødt, hvis jeg skal sige det selv – og det skal jeg jo. Gi det et lyt, you won’t regret!

1 kommentar

  • Andrea NS.

    Totalt fedt track! Lige et indlæg jeg har håbet på, – jeg falder tit, for det musik du ind i mellem deler, og er kun glad, hvis du vil dele endnu mere! :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY FEST // PART ONE