A SUNDAY WELL SPENT

THAT TIME OF YEAR – BIKINI!

Beach Party Nelly

GET THE BIKINI – CLICK THE PICTURES

                   

Jeg er en ren bikini-maniac, I confess. Tror ikke det kan tælles på 2 hænder hvor mange bikinier jeg ejer og allerede nu i maj måned, har jeg faktisk erhvervet mig ikke mindre end 4 nye til samlingen… Og jeg stopper nok ikke her, jeg er nemlig absolut forelsket i den koboltblå bikini med “blonde” kanter – synes simpelthen den er SÅ fin! Den hvide hæklede bikini er også et rigtigt godt bud. I det hele taget er skrappe farver, som gul, hvis, blå og rød rigtig flotte sammen med solbrun sommer hud! Jeg håber ovenstående kan tilbyde et bud på en kommende bikini til nogle af jer, at det var et indlæg som har været ret efterspurgt!

Dette indlæg er sponsoreret af nelly.com

   

1 kommentar

  • Fie

    Hej Johanne! Jeg tænkte på on du muligvis kunne få tid til at lave et indlæg med badtøjsinsoiration til de lettere chubby piger? Jeg er selv blandt dem og jeg vil jo gerne til stranden med veninderne om sommeren, men synes bare det er svært at finde noget der er lidt flottere end en sort badedragt..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A SUNDAY WELL SPENT