LACE, DENIM, PEARL

ANNA OG JOHANNE LEGER MED FARVER // ZULU COLOR RUN


Såå, det var det arbejde jeg havde for idag – at kaste med farvet pulver på min bedste veninde, hvor er jeg altså bare helt latterligt vidunderligt priviligeret at have det job jeg har! Ovenstående video, var en lille test af hvordan det altså føles når der her over sommeren er arrangeret zulu color run i København, Herning og Odense. Anna og jeg havde det helt vildt sjovt (som det vist også ses i videoen) og vi glæder os allerede til at have en fest til september, hvor zulu color run rammer Odense.
I kan læse mere om løbet og købe biletter lige HER

Dette indlæg er sponsoreret af billetto.dk

6 kommentarer

 • Maria

  Hej (:

  Hvor er de købt henne farve poserne? Og hvad hedder de? For kan ikke finde dem nogle steder på nettet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Habekost

  Hej Johanne, jeg tænkte på hvor du havde fået de strømper fra?
  Og om du ved om du ved om man enten får eller kan købe svedbånd til selve løbet? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cirkeline Nielsen

  Hej Jo, jeg skal selv være med til løbet i København – så ville lige spørge om pulveret er noget der kan vaskes af? Eller om man skal regne med at skulle smide de sikkert beskidte og farvede sneakers og shorts ud bagefter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Cirkeline.
   Det kan sagtens vaskes af tøj :-)
   Men sko ved jeg faktisk ikke med. Hvis det er sneakers der kan holde til vask i vaskemaskinen, er jeg sikker på at de kan blive rene også :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hej JOhanne.
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at vide, hvad pulveret er lavet er? Jeg har forsøgt at finde ud af det på nettet, men det er lige lykkedes. Ved du, hvad det indeholder?
  /Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mega fin video Johanne! Jeg beundrer virkelig (blandt mange andre ting) hvor gode dine video er! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACE, DENIM, PEARL