SOME FLOWERS IN MY HAIR

LIKE A 20’S GIRL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggen har været noget så stille i den sidste uge, men som jeg er sikker på I ved – og ikke mindst har forståelse for, så blev jeg student i mandags og har efterfølgende haft ti-tusinde studenter sager at tage afsted til. Heldigvis har jeg taget mit kamera med til de fleste af lejlighederne – som f.eks gallafesten jeg var til i onsdags. Det er lidt vildt, med sådan en fest… Vi har gået og drømt om den fest og om hvordan vi skulle se ud til den fest, de sidste 2 år. Og pludselig før man overhoved har opdaget det, så er tiden bare gået lynhurtigt og det er allerede en lille uge siden jeg var til galla.
Det var en vidunderlig aften, hvor alle mine med-studenter havde gjort en hel masse ud af sig selv og så helt vildt smukke ud. Jeg tror ærligt at verden ville blive et bedre sted, hvis der var flere gallafester!
Jeg har købt min kjole HER – men så vidt jeg kan se, er den desværre udsolgt nu. Men der findes virkelig mange andre smukke maxikjoler, især hvis man er til glimmer og 20’er vibes,  som jeg!
Nu vil jeg forsøge at få lidt styr på min mail indbakke og resten af bloggen imens jeg stadig er ædru lidt endnu ;-)

4 kommentarer

 • Johanne

  Wauuuuuuw du er smuk! Dine krøller er fantastiske. Vil du ikke lave en tutorial?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Et lille tip hvis du godt kan lide marmorog har google crome: Tryk på applikationer oppe i venstre hjørne, tryk på webshop ned i højre hjørne, søg på marble, vælg temaer under søgefeltet og så tag den første. Det er gratis og smukt! Mega smart ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Waaow Johanne Du var virkelig smuk! Jeg er helt vildt forelsket i din kjole. Jeg håber du havde en helt fantastisk aften, jeg har stadig 2 år endnu, og jeg kan knap nok vente længere!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME FLOWERS IN MY HAIR