STUDENTERHÅRET OG NOGLE NERVER

Nååå men altså – skal vi redde verden så?

Her kommer *trumme-virvel* – – – et indlæg om – INGENIØR UDDANNELSEN!
Og du, som sikkert ligesom mig lige er blevet student, eller er gået på sommerferie tænker:

Falder

Og seriøst – det kan jeg godt forstå. Det er svært at overskue at skulle begynde at redde verden, eller i hvert fald bare starte på en ny uddannelse, når man knapt nok er blevet sober at sin champagne-brandert. Men hey, det her er faktisk ret interessant – ellers ville jeg ikke skrive om det!
Det du gør lige nu, inden du læser videre er:
10476310_1620549014837676_5285997328097937341_a

Og så sætter dig og dine andre homies jer ellers lige til at se den her video, så I kan få lidt bedre forståelse for hvad det overhoved er jeg bavler om med at redde verden.

Yes – så er I med igen. Der troede I nok lige at I bare kunne redde verden og jeres samvittighed med at give et like? – nænej. Jeg synes virkelig det er ret genialt at engineerthefuture.dk som står bag denne kampagne har valgt at sætte det hele lidt i relief ved at lave sådan en kampagne video, som den ovenfor. Vi kender det jo alle sammen godt, vi er klar over alle de forskellige skrækkelige ting som sker på og med kloden – men det er altså ligesom lidt uhåndgribeligt at finde på hvad man selv kan gøre ved det. Og nu ved I altså hvad der kan være med til at redde verden – Ingeinører!
Er det en uddannelses-vej som nogen af jer måske allerede har haft i tankerne? Eller hvad kunne I godt tænke jer at uddanne jer som. Som ny-udsprungen student er jeg ret nysgerrig efter at høre andres fremtidsplaner! – Så smid endelig en kommentar til indlægget her!

sæl-memes

Dette indlæg er sponsoreret af engineerthefuture.dk.

3 kommentarer

 • Hej Johanne :)
  jeg blev i februar færdiguddannet ingeniør og til dine læsere, der har naturvidenskabelige/matematiske interesser, så er det altså virkelig en spændende uddannelse der klart kan anbefales :) Undervisningen er en fed kombi af teori og praksis og spændende gruppearbejde, hvor arbejdet rent faktisk givet mening. Jeg har i hvertfald virkelig lært hvor fedt et gruppearbejde og projekt kan være – modsat min tid i gymnasiet ;)
  Jeg har søgt ind på en ny uddannelse, da jeg har fundet ud af at mine interesser går lidt andre veje, men jeg er simpelthen så glad for min ingeniørmæssige baggrund, de både faglige og personlige kompetencer jeg har fået med derfra er altså guld værd :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Super fedt oplæg, og fedt initiativ! Selv ser jeg mig selv som uddannet politimand/dame om nogle få år, da jeg først bliver student om et år.
  På trods af det, interesserer jeg mig stadig for hvordan jorden forandrer sig. Derfor synes jeg at dit oplæg er skide godt, og også skrevet på en måde så det ikke bliver så tørt at læse om :) THUMPS UP JOHANNE! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Johanne! Jeg er lige blevet student i dag, hvor jeg var oppe i AT. Jeg synes bare lige at jeg ville fortælle dig at jeg faktisk brugte et af dine indlæg inde til min eksamen, så tak! Du hjalp mig til at få et 10-tal :-) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STUDENTERHÅRET OG NOGLE NERVER