VINDER AF SHAI-KONKURRENCE

PLAIN BLACK PLAYSUIT

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alt I dette outfit ud over uret (gina tricot) er fra asos.com

GET THE LOOK – GLICK THE PICTURES

                                        

Gårsdagens outfit, lige inden Anna og jeg smuttede i Faaborgs lille lokale biograf Helios, for at se X-men Days Of Future Past (Som iøvrigt var SÅ effing fed!)  Jeg var klædt i mit nye playsuit fra asos.com – jeg er ret glad for det, selvom jeg må sige at jeg synes det klædte modellen på billederne en del bedre end mig (like, that’s a first phfff) – synes jeg får et meget rektangulært look fra taljen og ned, der er noget med mine hofter og så lige dét her snit der ikke helt spiller, synes jeg. Ikke dets jo mindre er jeg rigtig glad for suitet – som iøvrigt har åben ryg bagpå! – Det glemte jeg helt og vise jer på billederne. Til gengæld er fuldkommen tilfreds med pasformen og kvaliteten af solbrillerne som også er nye. Jeg har længe været forelsket i de originale celine solbriller, men er alt for nærrig til at betale hvad dé koster. Og da jeg så faldt over det her meget billigere alternativ på asos, var jeg nødt til at slå til. Og til trods for den beskedne pris, så er der UV-filter i glasset og man ser for én gangs skyld faktisk bedre med solbriller på, end uden. Nu vil jeg gå igang med at forsøge at sy et partisanertørklæde-suit efter et pyjamas-mønster – glædelig grundlovsdag til  jer alle!

   

19 kommentarer

 • Hej, Johanne.
  Sødt outfit. Hvilket objektiv bruger du til at tage dine billeder med? De er så fine, og har et smukt baggrundsslør. Og hvor langt plejer du at være zoomet ind? :)

  – Sofie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Christiansen

  Nice nipples

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Jeg synes, dine bryster er pæne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes nu at den klæder dig ret godt – jeg kiggede også på den, men blev enig med mig selv om, at den var lidt for nedringet til mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Har du instagram? Fed jumpsuit eller hvad det hedder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Dine bryster hænger ret meget, ret underligt når de sommetider sidder helt oppe i halsen på dig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Det var da noget ubehageligt noget at skrive – vil nogen nogensinde synes sådan en kommentar er rar at få? Tænk lige, inden du skriver sådan et kommentar, for det er garanteret let at fyre af når man sidder og kan gemme sig bag en skærm, men derfor kan den jo godt gøre ondt, eller i hvert fald være ubehagelig at få. Desuden skriver Johanne et blogindlæg om sit tøj, og så er det da lidt spøjst at lægge fokus på noget helt andet.

   Når det så er sagt, så vil jeg da sige, at de sidder fuldstændig normalt? Nu ved jeg ikke, om hun har bh-på eller ej, og det er egentlig også helt ligemeget, men faktum er, at det da er helt naturligt, at de sidder sådan, det er ligesom sådan, bryster er skabt.. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Mine bryster sidder langt nede, desværre, sådan er jeg nu engang født og tænker at 18 år er lidt for tidligt at få operationer for den slags, fordi mennesker som dig skal såre mig ved at udpege hver eneste ting, der ikke er perfekt :) Iøvrigt, sidder mine bryster aldrig oppe i halsen på mig, da jeg enten går med slat-bh eller ingen bh (som på ovenstående billeder) er ikke klar over hvad dit formål er. Men hvis det er at gøre mig ked af det og endnu mere utilfreds med mine småfejl – then well done :o)
   Må du have det, som du får mig til at føle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

   Johanne for helved – lad dog være med at bruge din tid og energi på ovenstående. det er du simpelthen for god til. Du ved jo ligeså godt som alle os andre at det der er noget fis. Slet og bloker hende dog og så er den potte ude. Mennesker som hende høre ikke til på din blog. Jeg syns du er fin som du er og det ved du egentlig godt selv. Så lad ikke andre få dig til a tro andet. you’r so much better.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Der er da INGEN grund til at være utilfreds med hvordan du ser ud, og slet ingen grund til at spekulere i operationer. Du er skabt som du er skabt, og der er maaaange, inklusive mig selv, hvis bryster sidder sådan. Og det er ligeså godt som alle mulige andre måder – vi er bare forskellige. Bum.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er altså lige nødt til at sige noget!
   Dine bryster hænger IKKE!!!!! Det er sådan normale bryster ser ud, når de ikke er fyldt med silikone. Hold nu kæft, hvor er det bare en ærgerlig kommentar. Du har intet at være ked af, den der kommentar er bare et bevis på hvordan idealet er nu til dags. Jeg tager fandeme ikke BH på i morgen, og så håber jeg at der er nogle små piger der ser mig og tænker.. “nååårh, det er sådan “naturlig” ser ud”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kunne det eventuelt tænkes at du ville smide en guide til partisanertørklæde-sættet op på bloggen når det engang er færdigt? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Esther Helena

  Ej hvor er det bare et mega sødt outfit, og det klæder dig så godt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  ihh johanne , super fint,. har lige købt en nærmest magen til fra vero moda. bliver min somemr favorit. mine forældre har sommerhus i faldsled, og er titi i fåborg. hvor ligger den genbrugs butik hvor du nogle gange køber tøj fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Plane betyder fly, plain betyder enkel :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes nu, at det klæder dig helt fint! <3

  – Hvilken størrelse har du taget det i? Har nemlig selv luret på det i et stykke tid, men er i tvivl om jeg kan passe en UK 8 s:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDER AF SHAI-KONKURRENCE