Nååå men altså - skal vi redde verden så?

SOME FLOWERS IN MY HAIR

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PicMonkey Collage.jpgJeg har sukket sådan efter at vi her i Danmark også havde en midsommer tradition, som gik ud på at vi alle skulle have store smukke blomsterkranse i håret! Hvis I følger nogle af de store svenske og norske bloggere (og det gør I jo helt sikkert)  har I garanteret også set deres fine midsommer-kranse.

Og nu skal jeg jo faktisk til galla i aften, så besluttede at prøve at lave en lille blomsterkrans med hvad jeg kunne finde i haven og vores skov – og synes faktisk den blev rigtig sød! Har bare brugt grøn stoltråd og så flettet blomsterne sammen, som når man laver mælkebøtte-kranse osv.
OG – som I kan se, så har jeg også fået skønne lange lokker i, fra Rapunzelofsweden.dk!
Yes hvor jeg elsker at være langhåret og bare vågne op om morgenen med langt hår.  Og extensionsne tilpasser sig bare mit egent hårs tyngde og fylde så let, sådan som håret ser ud på billederne ovenfor, sådan så det også ud imorges efter at jeg var i bad igår. Jeg kan virkelig varmt anbefale hot-fusion (nailhair) extensions fra Rapunzelofsweden.dk – især her til sommer, hvor langt hår og beachy-krøller fra saltvandet jo er så fint! Jeg har som tidligere nævnt brugt 7 pakker med hver 20 totter  af farven som hedder  #P18/60 Scandinavian blonde – den kan købes HER.

Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk

4 kommentarer

 • cecilia

  hvorfor har du en hvid plet på ryggen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Det er fordi jeg har en hudsygdom der hedder vitiligo, som gør at mine pigmeneter slår sig selv ihjel. Og derfor bliver jeg ramt af områder i huden, som bliver helt hvide fordi der ikke er nogen farvede pigmenter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg har altid været så misundelig på de svenske og norske midsommer traditioner! Jeg synes det er noget af det hyggeligste og jeg har altid synes, at det er så ærgerligt, at vi i Danmark ikke har taget lidt af deres traditioner ang. det til os! Men så må man jo nøjes med bare at tudse rundt derhjemme med blomster krans i håret… haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en fin blomsterkrans!

  http://byus2you.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nååå men altså - skal vi redde verden så?