HAREM'S KINDA' SUIT

STUDENTERHÅRET OG NOGLE NERVER

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor andre måske har travlt med at stresse over om de nu kan få læst grundigt nok op til den sidste eksamen, har jeg (næsten selvfølgeligt…) brugt en stor del tid på at stresse (og til dels også prokrastinere) over om min studenterkjole (som jeg nok skal vise jer i et andet indlæg) nu kunne nå at komme hjem, og over hvordan mit hår skal sidde under huen! Og efter nogle måneder uden extensions har jeg altså besluttet at jeg vil have LÆKRE LANGE LOKKER under min studentertid – og det øvrige at sommeren.  Og I ved jo at jeg elsker rapunzelofsweden.dk’s extensions, da jeg jo er dansk ambassadør for dem – så det er selvfølglig endnu engang deres fine lokker jeg har fået hjem. Fordi det er sommer og mit hår er og fortsat bliver lysnet af solen, har jeg fået 7 pakker (med hver 20 totter i) hjem af den farve som hedder #P18/60 Scandinavian blonde – den kan købes HER.

Åh, langt flagrende hår, solbrun-sommerhud og en fin hvid blonde kjole under huen, nøj hvor jeg glæder mig! Jeg bliver student på mandag den 23. (klokken 13:45 for at være helt præcis) og jeg kan næsten ikke helt være i min egen krop af både spænding, glæde og angst. Jeg har været så uovertruffet heldig (eller dygtig som de mindre ydmyge siger) at jeg faktisk har fået 12 i alle mine 4 mundtlige eksaminer i år (filosofi, dansk, engelsk og psykologi) og tilbage sidder de 3 hårde herre – religion, samfundsfag og historie, som bliver blandet sammen i en 45 minutters lang eksamen… Og det er jo ikke fordi presset på en selv er småt når man har klaret det så fint indtil videre. I og for sig betyde mine karakterer ikke så meget for mig, for jeg ved at jeg har hovedet godt skuret på, lige gyldigt hvad uddannelsessystemet kunne finde på at sige. Men jeg kan jo ikke komme udenom, at det ville være aller sjovest at skrive 12 i sin hue. Nåja,menøøø – Under alle omstændigheder kommer jeg til at føle mig fantastisk smuk og godt tilpas når jeg på søndag får sat mine nye lokker på – mon ikke det hjælper lidt på nerverne? Rapunzelofswedens extensions kan du tjekke ud HER.
Dette indlæg er sponsoreret af Rapunzelofsweden.dk

16 kommentarer

 • Emma

  Hvilken længde får du dine lokker i? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Kære Johanne!
  Stort tillykke med huen! Jeg håber virkelig for dig, at dine sidste eksamener kommer til at gå godt.
  Efter sommerferien starter jeg selv på gym, og jeg glæder mig som et lille barn. :D Jeg kan godt forstå dine nerver og din nervøsitet, for det er jo et nyt kapitel i ens liv og det samme for dig, når du selvfølgelig er helt færdig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Har ikke andet at sige end held og lykke! Og nøj du bliver smuk. (:

  annasideas.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • El

  Er alle dine fag ikke kun på B-niveau?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej El,
   Nej – hvorfor skulle de være det? :-)
   Det er forskelligt hvordan ens fag er sammensat og hvilke niveauer man har i hvert fag.
   Men jeg har: Dansk og Engelsk på A.
   Historie på B. Og, religion, samfundsfag, matematik, filosofi, psykologi, geografi, kemi og biologi på C-niveau :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Johanne. Har en ide til et indlæg du kunne lave hvis du har lyst til dette . Jeg går nemlig og tænker lidt over, om HF ville noget for mig. Gad godt at hører lidt om hvordan du synes HF har været, da jeg tager et ekstra år på en efterskole heropppe i Nordjylland med en fotolinje som gør at jeg kommer til at “eje” et Nikon kamera hele året. Da jeg er meget tvivl om hvilken ungdomsuddannelse jeg vil bruge resten af min ungdom på(er 17 år) og måske har brug for lidt at finde mere ud af hvordan jeg er som person uden konstant at blive påvirket af andre personers meninger om hvordan jeg skal opfører mig eller se ud på – brækker mig over hvordan janteloven er heroppe i Nordjylland en gang i mellem.

  Knus fra mig :)

  PS tillykke med alle dine 12 taller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Hvilken uddannelse er det, du har taget? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg bliver student her på tirsdag, og det her blogindlæg gjorde mig på en eller anden måde, meget mere nervøs end før, hahaha
  Held og lykke Johanne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster bliver også student om lidt, og stresser over både karakterer (som jo bliver som de blir) og kjolen (som jeg så står for)
  Men in case man er lidt sent ude har jeg samlet en lille smule inspiration til dem der gerne vil købe med god samvittighed.
  http://bedremode.nu/guide-studenterkjoler-med-samvittighed/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis man bestiller deres hår online, hvordan finder man så ud af hvilken præcis hårfarve man skal vælge (det skal jo for søren da matche ens egne hårfarve 100 %), og når man så bestiller det, benytter man sig så af sin egen frisør til at få det påsat eller hvordan?
  – sorry mange spørgsmål :D

  Og al mulig held og lykke med eksamen – nyd studentertiden, det er den vildeste periode! Jeg gjorde det gerne igen (og igen) :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med de sidste eksaminer! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Sørensen

  Hold kæft hvor er du bare dygtig.. min sidste eksamen er på tirsdag, og skal op i mundtlig dansk, hvilket er fint nok – så længe jeg ikke trækker folkeviser eller det moderne gennembrud.. Men du skal ikke være så nervøs for KS, det har været min bedste eksamen indtil videre, både oplevelsen derinde og karakteren. Men held og lykke! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lulle

  Held og lykke med sidste eksamen! At blive student er så vild en oplevelse! Jeg blev selv student sidste sommer og har i dag afsluttet 1. år af dyrlægestudiet og kan nu nyde en skøn og lang ferie og lige akkurat nå hjem til Jylland til på tirsdag når min kære bror får sin marineblå hue på! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg bliver student på onsdag d. 25. (klokken 8:45) og JEG KAN IKKE VENTE! Min sidste eksamen er mundtlig engelsk, hvilket er dejligt! Ville dø hvis den sidste var KS, så held og lykke. Jeg fik selv 12 i KS og det er ikke så slemt, som man regner med, men det kan jeg jo sagtens sige…. nå men TILLYKKE PÅ FORHÅND!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • johannekohlmetz

   Hej Tanja.
   ÅHH – hvor er du fucking sej at du fik 12 i KS. Jeg er skide nervøs for at jeg slet ikke kommer derop af, da jeg skal ind og tale om Holocaust!
   Jeg krydser fingre for dig på onsdag!
   HELD OG LYKKE

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

   Den skal du nok klare! De stygge 45 minutter fløj overraskende hurtigt ved mig. Jeg havde om terrorisme, præcis det emne jeg ikke ville have haft om… Du er mindst ligeså sej som mig! ;-) Glæder mig til at høre hvordan det er gået og se kommende blog posts fra din studentertid.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAREM'S KINDA' SUIT